Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hét gyermeket is molesztált az arizonai szenátor, a letartóztatása után lemondott

888.hu

2021.08.17. 18:00

A homoszexualitását korábban nyíltan felvállaló 35 éves szenátor, Tony Navarrete a múlt héten lett letartóztatva, miután a rendőrség telefonon rögzítette azt, ahogyan bocsánatot kért az egyik állítólagos áldozatától.

 

Augusztus 4-én egy 16 éves fiú ment be a phoenixi rendőrségre, ahol azt állította, hogy

őt – amikor 12-13 és 15 év között volt – többször is molesztálta Navarrete.

A fiú felhívta az állam szenátorát, mely hívást engedéllyel a rendőrség rögzítette. A The Washington Post szerint a fiú megkérdezte az állam szenátorát, hogy miért bántalmazta őt. Erre állítólag Navarrete azt válaszolta, hogy „nincs jól”, és bocsánatot is kért.

Néhány órával később pedig a rendőrség le is tartóztatta Navarrete -t, akit egyébként először 2018-ban választottak meg Arizona szenátorává.

A rendőrség beszélt egy másik 13 éves fiúval is, aki azt állította, hogy Navarrete megpróbálta megérinteni a nemi szervét.

A politikus ellen most hét bűncselekmény vádja áll: öt esetben kiskorúval folytatott szexuális magatartásért, egy-egy esetben pedig kiskorúval folytatott szexuális magatartás kísérletéért és gyermekmolesztálás vádjával.

Navarrete azonban kifizette a szabadságát: adott 50 ezer dollárt, és mindössze két nap rács mögött töltött nap után távozhatott a börtönből.

Majd végül augusztus 10-én benyújtotta a lemondását, miután felszólították erre. A lemondását egy e-mail üzenetben tájékoztatta Karen Fann arizonai republikánus szenátus elnöknek és Rebecca Rios demokrata vezetőnek akik kijelentették, hogy Navarrete lemondása egy helyes lépés volt, tekintve a súlyos vádakat.

Később azonban már tagadta az ellene felhozott vádakat. Azt mondta:

Határozottan cáfolom az összes vádat, és elkövetek mindent annak érdekében, hogy bebizonyítsam ártatlanságomat. Ennek érdekében az időm és energiám túlnyomó részét a védekezésemre összpontosítom.”

– mondta, akit egyébiránt ha minden vádban bűnösnek találják, akár 49 év börtönre is számíthat.

 

Borítókép: YouTube

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére