Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gőzerővel folyik Soros György kampánya

Forisek Ádám

2019.05.21. 16:58

Fokozott mozgósításba kezdett az európai parlamenti választásokat megelőző hetekben a jellemzően környezetvédelmi, illetve emberi jogi fedésben működő sorosista szervezetek hálózata, ide tartozik a milliárdos legfőbb kampányeszköze, az Avaaz is.

A világ egyik legnagyobb baloldali aktivistaközösségével rendelkező Avaaz világszerte tüntetéseket szervez, többek között Magyarországon is terveznek egy úgynevezett klímasztrájkot. Mint a Magyar Nemzet írja, a tüntetéssorozat mögött egy 16 éves svéd iskolás, Greta Thunberg áll, a lány azonban a szervezet honlapján így nyilatkozik:

A reményt választom a félelemmel szemben (…) a 2019-es európai parlamenti választásokon (…). Itt az idő, hogy kiálljunk az egyesült Európáért, amely elkötelezett a demokrácia felvirágoztatása, az emberi jogok mindenki számára való biztosítása, valamint a természet és az éghajlat védelme mellett.

Tehát a klímavédelmi szlogenek mögött valójában az Európai Egyesült Államok terve húzódik meg. Az Avaaz emberei pedig arra is figyelmeztetnek, hogy a legnagyobb veszélyt a keresztény és nemzeti pártok jelentik.

Fotó: AFP

Ahogyan arról portálunk elsőként beszámolt, nem most kezdte a riogatást a sorosista szervezet, online körleveleikben ugyanis azt írták, hogy a „szélsőjobboldal” háborúba taszítaná a kontinenst, felrúgná a klímaegyezményeket és hazaküldené a migránsokat.

A New York-i székhelyű alapítványnak csaknem 52 millió támogatója van világszerte, ebből több mint 62 ezer hazánkban. Az Avaaz korábban beavatkozott a francia, olasz és a német választásokba is, Magyarországon pedig Orbán-ellenes kampányt indítottak a 2018-as választások során.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére