Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Észbontó! Leállt a kerékpárút építése a nemi hatásvizsgálatok hiánya miatt

Jánosy Károly

2021.10.29. 08:15

Az emberi hülyeség tényleg határtalan. Ausztráliát sem kíméli, Victoria államban komoly késést szenved egy régóta tervezett s talán ezért is nagy figyelmet érdemlő mountain bike, azaz hegyi kerékpárút építése a Melbourne-höz közeli Yarra-hegységben. Soha nem fogják kitalálni, miért…

A napjaink viharos ideológiai viszonyait felületesen ismerők persze azonnal arra gyanakodnának, hogy a rendkívül nehéz terep, a szigorú természetvédelmi előírások vagy éppen „a hivatal packázásai” miatt vannak késésben. Ilyen piszlicsáré problémák azonban nem tudták volna megzavarni a részletesen kidolgozott ütemtervet. Az ügyben kiadott közlemény szerint sok tényezővel magyarázható a csúszás, ám mivel a „nemi hatásvizsgálatokat” sem végezték el kellő alapossággal, egyelőre leálltak a munkálatok.

A nem éppen hétköznapi indoklás kérdéseket vetett fel Chris Kenny számára is. A Sky News Australia műsorvezetője – többek között – arra kereste a választ, hogy vajon összesen hány nem képviselőjével kell egyeztetni az ösvény folytatásához.

Kíváncsi vagyok, vajon tényleg csúcsra járatjuk a hülyeséget ebben az országban?”

– tette fel a költői kérdést Kenny, aki azért kikérte Bella d’Abrera, a melbourne-i Institute of Public Affairs (közpolitikai ügyek agytrösztjeként leírt intézet) munkatársának véleményét.

Nos, D’Abrera szerint Victoria állam kormányhivatalai alaposan túltolták a biciklit. Alaposan meglepte őt is az új kerékpárutak születése és a nemi egyenlőség közötti – erőltetett – kapcsolat. Az állam túlbuzgó tisztviselői azért aggódnak, mert a felmérések szerint jóval több férfi mountain bike-ozik, mint nő. Szerintük ez az egyensúlytalanság rossz vért szülhet, hiszen ebben tetten érhető a férfiúi dominancia.

Az ilyen álvizsgálatokkal és áltanulmányokkal csak az adófizetők pénzét pazarolják, az »eredmények« pedig semmiféle hasznos célt nem szolgálnak”

– nyilatkozta a Sky News Australiának Bella d’Abrera, aki mélységesen egyetértett Chris Kennyvel abban, hogy sokkal jobb lenne szimplán annak örülni, hogy férfiak és nők, öregek és fiatalok egyaránt kerékpározhatnak majd az új úton.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére