Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Egy arab bántalmazott egy zsidó fiatalt a multikulti Berlinben

Tóth Dalma

2019.09.11. 20:41

A németországi zsidók nem igazán örülnek annak, hogy a migránsválsággal még több arab érkezett Németországba, és felerősödött az antiszemitizmus.

Egy izraeli férfi három másik emberrel beszélgetett egy éjszakai szórakozóhely előtt. Egy arra járó férfi meghallotta, hogy az illető héberül beszél, ezért rátámadt. A tettesnek sikerült elmenekülnie. Az áldozat elmondta, hogy egy arab férfi bántalmazta őt. A rendőrség továbbra is keresi az illetőt.

Elképesztő, hogy a támadás előidézéséhez elég volt Izrael állam hivatalos nyelvén beszélni

– mondta Michael Müller berlini polgármester. Hozzátette, hogy a német fővárosban mindenféle nyelven beszélnek, és fontos, hogy ez így is maradhasson, és a hébert is megvédjék, különösen Németország múltjára tekintettel.

A német belügyminiszter közlése szerint 2001 óta minden egyes nap 4 antiszemita támadás történik Németországban.

Augusztusban Yehuda Teichtal berlini rabbit inzultálták arabok, Münchenben szintén augusztusban egy rabbit és annak két gyerekét szidalmazta egy férfi és egy nő.

Richard Grenell Németországban szolgálatot teljesítő amerikai nagykövet arra kérte Merkelt múlt hét pénteken, hogy tiltsa be a Hezbollahot Németországban, amelynek körülbelül 1050 tagja lehet. A Németországi Zsidók Központi Tanácsa ugyanerre kérte a német kancellárt még májusban, amit akkor Merkel még visszautasított.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére