Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az eddigi legdurvább oroszellenes szankció: EA Sports kivette Oroszországot a FIFA-ból

888.hu

2022.03.03. 11:00

Az ukrán háború miatt már a gaming iparban is korlátozzák az oroszokat.

 

Az EA Sports, az Electronic Arts sportrészlege kedden két közleményben is bejelentette, hogy kiveszi az orosz nemzeti és klubcsapatokat a FIFA 2022-es játékaiból, valamint az orosz és fehérorosz nemzeti és klubcsapatokat az NHL 22 (hoki) videojátékból, miután a két sportágat felügyelő testület felfüggesztette az orosz csapatok nemzetközi versenyeztetését.

Ez az a intézkedés, ami miatt Putyin már biztosan megfontolja, hogy érdemes volt-e ujjat húzni az ukránokkal.

 

Az EA SPORTS szolidaritást vállal az ukrán néppel, és a futball világában oly sok hanghoz hasonlóan békére és az ukrajnai invázió befejezésére szólít fel”– áll az EA Sports FIFA hivatalos Twitter-fiókján közzétett közleményében.

A FIFA-nál és az UEFA-nál lévő partnereinkkel összhangban az EA SPORTS kezdeményezésére eltávolítjuk az orosz válogatottat és az összes orosz klubot az EA SPORTS FIFA termékeiből, beleértve az alábbiakat: FIFA 22, FIFA Mobile és FIFA Online. Ez után is folyamatosan tájékoztatni fogjuk közösségeinket a meghozott intézkedésekről, és köszönjük a játékosok türelmét, amíg ezeken a frissítéseken dolgozunk.” Az EA Sports NHL nem sokkal később saját Twitter-oldalán tett bejelentést. „Miután az IIHF (Nemzetközi Jégkorongszövetség) felfüggesztette az összes orosz és fehérorosz nemzeti és klubcsapatot az IIHF versenyekről, az elkövetkező hetekben eltávolítjuk ezeket a csapatokat az NHL 22-ből„ – közölte a kiadó.

Ukrajna népe mellett állunk, és csatlakozunk a békét követelő hangokhoz világszerte.

– írta meg a DailyWire.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére