Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Amszterdamban is őrizetbe vették az ökofasisztákat

Sümeghi Lóránt

2019.10.07. 17:48

Az Extinction Rebellion környezetvédő szervezet aktivistáinak forgalomkorlátozó megmozdulása miatt legalább ötven embert előállítottak Amszterdamban. Korábban megírtuk, Londonban szintén őrizetbe vételekkel zárult egy performanszuk.

A rendőrség engedélyezte a klímavédelmi akciócsoport hétfő délelőtti amszterdami megmozdulását azzal a feltétellel, hogy a résztvevők semmilyen formában nem akadályozzák a forgalmat.

Kéttucatnyi ökofasisztát vettek őrizetbe Londonban

Az Extinction Rebellion nevű szélsőbaloldali kampánycsoport London legforgalmasabb főútvonalain és hídjain próbálja megbénítani a közlekedést a következő két hétben. Aktivistái hétfőn más helyszínek mellett letáboroztak a parlament épületének közvetlen közelében ívelő Westminster hídon, valamint a Temze mentén húzódó Victoria rakparton. A csoport tagjai a védelmi minisztérium épületének tőszomszédságában, a kormányzati főutca, a Whitehall közepén egy [...]

Csakhogy a részt vevő több száz aktivista „lázadás” felkiáltással, valamint „hagyjátok abba a beszédet, kezdjetek cselekedni, és mondjatok igazat” feliratú táblákat feltartva elállták a város egyik fő nevezetességének számító Rijksmuseum környéki utakat. A rendőrség felszólította a tüntetőket, hogy hagyják szabadon az úttestet, amikor azonban ennek nem tettek eleget, megkezdték a civil szervezet aktivistáinak előállítását.

Korábban megírtuk, Nagy-Britanniában is rendőröknek kellett megfékezniük a tüntető ökofasisztákat. A hírek szerint csaknem kéttucatnyi tüntetőt vett őrizetbe a Scotland Yard hétfőn, miután a csoport tagjai a védelmi minisztérium épületének tőszomszédságában, a kormányzati főutca, a Whitehall közepén egy Trident rakéta makettjéhez láncolták magukat. Bővebben ITT olvashattok róla.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére