Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az MI6 vezetője is az LMBTQ-jogokért aggódik legjobban a háborúban

888.hu

2022.03.02. 19:00

Sikerült a legfontosabb kérdésre tapintania.

Richard Moore, a brit titkosszolgálat vezetője is csatlakozott azon emberek sorába, akik éles szemmel arra a megállapításra jutottak, hogy háború idején is az LMBTQ-jogok a legfontosabbak.

Az Ukrajnában zajló tragédia és pusztítás miatt nem szabad megfeledkeznünk azokról az értékekről és nehezen kivívott szabadságjogokról, amelyek megkülönböztetnek bennünket Putyintól, és amelyek közül az LMBT+ jogok a legfontosabbak. Tehát folytassuk tweeteink sorozatát az #LGBTHM2022 jelzéssel.”

– írja Twitter-oldalán a brit kémfőnök.

 

Ezután még megosztotta a nagyérdeművel korábbi MI6-es LMBTQ-élményeit. Ezekre így emlékezett vissza:

Amikor csatlakoztam az MI6 -hoz, el kellett költöznöm az állásért, így megkönnyebbültem, amikor megtudtam, hogy létezik egy LMBT+ hálózati csoport. A csoport révén nagyszerű barátokra tettem szert az irodában, és megnyugtató tudni, hogy ott van a segítségemre, ha szükségem van rá.”

A figura egyébként annyira hűséges transz-ideológiához, a Twitter-oldalán kint van még az is, hogy milyen névmást preferál ha megszólítják. Meglepő módon a he/him (vagyis a férfi névmások) az amit szeret.

Nem ő volt egyébként az első, aki a háború alatt is csak erre tud gondolni.

A Budapest Pride-nak vasárnap megint sikerült bemutatni, hogy az interszekcionalizmus jegyében elsőbbséget élveznek egyes emberek, abban a helyzetben, amikor mindenki veszélyben van.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére