Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Már a latinók sem elég sötét bőrűek az USA-ban

888.hu

2021.06.17. 12:30

Csak kisebbségi színészek játszanak a spanyol ajkú fiataloknak készült musicalben, mégsem felel meg a film a radikális baloldaliaknak, mivel a szereplők nem elég sötét bőrűek.

 

A New York peremén című filmmel az volt a legnagyobb bajuk a baloldaliaknak, hogy a latino színészek nem elég sötét bőrűek, ráadásul nincs köztük homoszexuális, biszexuális vagy transzgender szereplő.

A botrányra egy konzervatív újságíró, Chris Salcedo, a Newsmax műsorvezetője így reagált: a gyenge és rövidlátó republikánusok feladták a kultúrharcot, ami azért veszélyes, mert azzal az amerikai konzervatívok az egész háborút elveszíthetik.

A kultúrharcot meg kell vívni, és meg kell nyerni, máskülönben a liberálisok újabb és újabb csoportokat kreálnak, amelyeknek az érdekeiért harcolni kell.

Itt egy példa, a tinilányoknak készült New York peremén című musical, csak tánc és ének az egész. A film szereplőgárdája 100 százalékban kisebbségi, a legtöbbjük latino, Jon M. Chu filmrendezőre a közösségi médiában mégis

azzal támadtak a szánalmas és mindennel elégedetlen baloldaliak, hogy a filmben ábrázolt latinók nem eléggé sötét bőrűek.

Lin-Manuel Miranda zeneszerző elnézést kért az úgynevezett afro-latino-x színészek hiányáért.

A latino-x kifejezés a sem férfi, sem nő latinókra utal, akik valamilyen egyéb szexuális identitással rendelkeznek.

A műsorban elhangzott az is, hogy a közszolgálati rádióban az adófizetők pénzéből olyan kritikusokat fizetnek, akik például Tom Hankst, Ron Howardot és Steven Spielberget is támadják. Az érintettek bűne a következő:

ők csak nem rasszisták, ahelyett hogy antirasszisták lennének.

Tom Hanksnek például azt rótta fel a kritikus, hogy csak olyan szerepeket vállal el, amelyekben fehér férfit alakít, fehér férfi létére – írta meg a Hír TV.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére