Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Rendőrök vittek el egy angol tiszteletest, mert nem támogatja az LMBTQ-propagandát

888.hu, Vasárnap.hu

2021.05.11. 06:00

Két lelkészt is rendőri eljárás alá helyeztek Angliában amiért megélték a vallás és szólásszabadsághoz való jogukat.

 

A vasárnap.hu megírta, hogy az első ilyen eset 2019-ben történt, amikor egy bizonyos Bernard Randall tiszteletes a Nottingham melletti Trent College-ban azt bátorkodott mondani keresztény diákjainak:

Nem szabad arra utasítani titeket, hogy el kell fogadnotok az LMBTQ-ideológiát, mint ahogy azt sem szabad mondani, hogy támogatnotok kell a brexitet, vagy muszlimnak kell lennetek.”

 

Emiatt valaki titokban feljelentette, és a brit terrorellenes program, a Prevent keretében kezdtek el vizsgálódni az ügyben. A nyomozás végezetül lezárult, és nem érte több retorzió a tiszteletest.

Bernard Randall az iskolai LMBTQ-propagandáról nyilatkozva elmondta, hogy először általános dolgokról beszéltek, például a zaklatás elleni küzdelemről és a sokszínűségről, ami ellen senkinek sem volt kifogása. De aztán szépen lassan a nemi identitásra és a transznyelvezet bemutatására helyeződött át a hangsúly, és az úgynevezett javaslatok is inkább utasítások voltak, amelyeknek a heteronormativitás szétzúzása volt a céljuk.

A másik esetben durván ráncigálták, majd letartóztatták a 71 éves John Sherwood lelkészt London egyik külvárosi részén, miután

a klasszikus családmodellről, illetve a férfi és nő közötti házasságról beszélt egy utcai rendezvényen.

A rendőrök szerint a lelkész prédikációja gyűlöletbeszédet és homofób kijelentéseket tartalmazott, amire Sherwood válasza az volt, hogy a vallás szabadságával élve bibliai verseket olvasott fel. Miután azonban a prédikátor fontosabbnak ítélte vallási meggyőződését, és folytatta beszédét, többen – akik magukat biszexuálisnak és leszbikusnak vallották – közbekiabáltak, és homofóbiával, illetve gyűlöletbeszéddel vádolták meg a lelkészt. Ezután a rendőrség lerángatta a pódiumról, és elvezette – írta meg a vasarnap.hu.

 

Így telnek a mindennapok az egyik nagyon fejlett, nagyon liberális, nagyon haladó nyugat-európai országban.

Ha valakiknek ez a természetes, amihez fel kell tudni zárkózni Magyarországnak, akkor inkább maradnánk „mucsaiak” és „elmaradottak”...
Borítókép: hetek.hu

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére