Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

LeBron James megfenyegetett egy rendőrt

888.hu, Mandiner

2021.04.22. 14:30

A kosaraslegenda a Twitteren fenyegetett meg egy rendőrt, amiért az önvédelemből lelőtt egy 16 éves lányt.

 

A kosaraslegenda, aki a BLM egyik lelkes támogatója, újra rendőrellenességéről adott tanúbizonyságot, amikor a múlt héten bekövetkezett sajnálatos haláleset után a Twitteren gyalázta és halállal fenyegette azt a rendőrt, aki lelőtte a késelésre készülő lányt.

A fiatal fekete bőrű lány késsel támadt a közelében lévő emberekre, és a rendőr testkamerájának felvételéből kiderült, hogy életvédelem céljából lőtt a nőre, aki különben több embert is megkéselt volna.

LeBron James mégis a késelőt védte, és nem az emberéletet mentő rendőröket, hiszen a feketék élete mindennél előrébb való Amerikában. Twitter-üzenetét azóta a kosaras törölte, és azt írta ki helyette, hogy úgy gondolja, máshogy is le lehetett volna szerelni az elkövetőt. Érdekes látni, hogy a híres kosaras mennyire ért a rendőrség feladataihoz, nulla tapasztalattal a háta mögött.

Pár héttel ezelőtt Zlatan Ibrahimović is szólt LeBronnak, hogy jó lenne, ha mindenki a saját szakmájánál maradna:

LeBron fenomenális abban, amit csinál, de nem szeretem, amikor egy sportoló elér egy szintet, és ezt arra használja ki, hogy a politikai véleményének hangot adjon. Csináld azt, amiben a legjobb vagy. Én például focizok, nem politizálok. Ha politikus akarnék lenni, akkor azt csinálnám.”

 

Úgy tűnik, ezt a tanácsot a kosaras nem akarja megfogadni.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére