Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Totális agyhalál Karácsonyék kampánykommunikációja

Horváth József György

2019.07.10. 16:08

Összességében magától a párbeszédes „stábtól” és Barabás Richárd „szóvivőtől” sem lehet sokat várni, hiszen halmozottan „foggyos” politikai képességekkel vannak megáldva, de az a sivalkodás, amit kedden kampányolás címszó alatt eladtak, egészen elkeserítő.

Karácsony gyenge kvalitású, Pride-bohóc szóvivője szerint Tarlós István kilenc év alatt „nem tudta bebizonyítani”, hogy alkalmas Budapest vezetésére, mert „rosszul újíttatta fel a metrót, nem vezetett be egységes parkolást, nem zöldítette Budapestet és nem volt képes egy kormánytól független fővárost teremteni”.

Felmerül a kérdés: vajon a párbeszédes szóvivő képes a valóságérzékelésre? Vagy esetleg még soha nem járt Budapesten? Vagy csak simán kényszeres hazudozó, mint Karácsony Gergely? Úgy tűnik, a Párbeszéd inkompetens politikusai úgy kampányolnak, hogy csukott szemmel közlekednek Budapesten. Vagy direkt tagadják a valóságot.

Tarlós nem zöldítette Budapestet? Akkor mi a tököm a Tízezer új fát Budapestre nevű faültetési program? Ja, csak a legnagyobb zöldterület-fejlesztési program a főváros történetében.

Rosszul újíttatta fel a metrót? Halkan jegyzem meg, hogy ezek nem felújított metrók, hanem újragyártott (csak pár jó állapotú alkatrészt tartottak meg) szerelvények, azaz kb. vadiúj metrókocsik a 3-as metró esetében. A megállók és a vágány felújítása is sikertörténet eddig, és nemsokára klíma is lesz a metrókocsikban.

Parkolás? Egyáltalán hogy meri ezt a topikot szájára venni párbeszédes politikus azután, hogy az ország legnagyobb parkolási botránya a Karácsony Gergely vezette Zuglóban tört ki?

Kormánytól független főváros? Tarlós István az elmúlt 9 évben mindig a főváros érdekeit képviselte, és ha kellett, szembement a kormányzattal is, ezzel ellentétben Karácsony Gergely az anyját is eladná, hogy valamelyik posztkommunista párt kifutófiúja lehessen.

Azonban a keddi párbeszédes sivalkodás csúcspontjához csak most értünk el. A Párbeszéd szóvivője azt az ígéretet tette, hogy „amennyiben az őszi önkormányzati választáson Karácsony Gergely nyer, akkor visszaadják a fővárost a budapestieknek”.

Milyen ostoba lózung ez? Egyáltalán ki és mikor vette el a fővárost a budapestiektől? Senki és soha. A főváros amúgy meg minden magyaré, ezért főváros a neve. Barabásnak meg kéne tanulnia, hogy ha politikusként vagy szóvivőként nincs mit mondania, akkor inkább ne álljon ki a sajtó elé, mert az ilyen lózungok pufogtatása csak igazolja alkalmatlanságát.

A nagy ígérethalmozás közepette Barabás azt is elejtette, hogy amennyiben Karácsony nyer, csökkentik a tömegközlekedési bérletek árát. Ezt ígéri az MSZP-vel szövetkező Párbeszéd. Aha... Csak jelezném, hogy az MSZP-s vezetésű Szegeden a diákbérlet majdnem 500 forinttal drágább, mint a budapesti diákbérlet, sőt Szegeden a hetibérlet is drágább egy budapesti havi diákbérletnél. Persze az árcsökkentés mindig jól hangzik, de a Párbeszédnek először illene a saját háza tájékán söprögetni, így pl. Szegeden, ahol szintén nagy az összeborulás az MSZP és Karácsony pártja között.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére