Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Pörge Béla

2019.06.03. 19:59

A nap legfontosabb hírei a 888-on!

Még a hétfői napot is meghatározta a múlt szerdán történt dunai tragédia: a szörnyű balesettel kapcsolatban több hír is érkezett ma, a legfontosabb, hogy a felszínre hoztak egy holttestet a szerdán elsüllyedt Hableány mentési munkálatai közben.

A legszórakoztatóbb politikai hír versenyében ma nagyon erős volt a mezőny: Szanyi kapitány kifakadása mindenképpen ide tartozik, ő arról írt ma nyílt levelében, hogy az MSZP egy degenerálódó belterjes klub. Szintén vicces a Puzsér Róbert és az LMP körül kialakult szenvedés a főpolgármesteri pozíciót illetően. Indul, nem indul, ez támogatja, az támogatja, egész egyszerűen csodálatos.

Az Alapjogokért Központ az Európai Unió múltját, jelenét és jövőjét tárgyaló új projektet indított útjára, melynek első tanulmányát Fricz Tamás kutatási tanácsadó mutatta be hétfő délelőtt egy sajtóbeszélgetés keretében.

Kis színesként megemlítendő, hogy a románok ismét hozták a szokásos szintjüket: ezúttal a pápa ruháját cenzúrázták a magyar felirat miatt. Úgy tűnik, még mindig félnek tőlünk Erdély miatt...

Végül két fontos írást kell kiemelni a napi összefoglalónk végén: Szentesi Zöldi László új írással jelentkezett, valamint folytatódott a Pörge szurkol című sorozatunk is.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére