Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Trippon a fûben: az MSZP politikusa fedezékből tüzel a munkásokra

Olvasói vélemény

2019.04.19. 14:58

Trippon Norbert, az MSZP budapesti elnökségének tagja a minap Facebook-oldalán kikelt magából amiatt, hogy a kormány munkásszállót hozna létre Újpesten, ahol egyébként Trippon a helyi MSZP elnöke. Ide jutottunk: egy magát szocialistának valló politikus a munkások és azok lakhatása ellen tiltakozik.

Az Újpestre tervezett munkásszállóval a kormány a vidékről Budapestre érkező munkások lakhatási helyzetén szeretne javítani, illetve a városban fellépő munkaerőhiányt mérsékelni.

Miközben Trippon Norbert pártja és európai pártcsaládja a migráció legfőbb támogatója, a magyar munkásokat a saját hazájukban sem bírja elviselni. Facebook-oldalán megpróbálja a munkások, nővérek, tűzoltók, szakácsok, villanyszerelők és más dolgos emberek ellen hangolni követőit:

Miért nem kérdezték meg erről az újpestieket? Kik és honnan jönnek oda lakni? Milyen hatással lesz ez a környék hétköznapjaira?”

Trippon szerint tehát a magyar munkásemberek veszélyesek mások környezetére. Mindezek tetejében nem átallja az ügyet összemosni a szintén a baloldali fővárosi vezetés által még 2010 előtt csődbe vitt újpesti kórház sorsával. A munkások ellen agitáló szocialista kirohanása azért is érdekes, mert Trippon Norbert egyébként alpolgármester volt, amikor a pártja által vezetett fővárosi önkormányzat 2007-ben bezárta az Újpesti Szülőotthont és az Újpesti Uszodát. Akkor Trippon Norbert nem emelte föl a szavát egyik ellen sem. Lapított. Amikor 2015-ben Újpest polgármestere, Wintermantel Zsolt aláírásgyűjtést indított annak érdekében, hogy Újpesten épüljön meg az egyik fővárosi súlyponti kórház, Trippon nem sietett segítségére, nem is írta alá a kezdeményezést. Akkor is lapított. Ahogy szokott. Mint Trippon a fűben.

Nem csoda, hogy Trippon nem is mer elindulni polgármesterjelöltként Újpesten. Kétszer már elbukott, így aztán most álfüggetlen jelölteket próbál maga helyett a vágóhídra küldeni. Hol egy bukott KDNP-s, hol egy ismeretlen, esélytelen kezdő mögé bújik, és onnan próbál lövöldözni. Persze, mint látjuk, csak saját ülepét találja el. Ez még mindig jobb, mint amikor alpolgármesterként rakétával lőtte a békésen ünneplő újpesti polgárokat – igaz, nem szándékosan. Csak bénaságból.

Ezt a cikket egy olvasónk írta. Amennyiben Te is kedvet kaptál, várjuk írásodat a velemeny@888.hu címre. A további részletekről itt olvashatsz.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére