Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Egy MLM-ügynök útkeresése

Horváth József György

2018.08.10. 13:30

Vona Gábor vlogot indított.

Az önmagát mindmáig jobboldaliként meghatározó, ám valójában a balliberális pártocskák közé átigazoló Jobbik bukott elnöke, Vona Gábor influenszeri szerepre tör. Ennek érdekében meg is alapította a Vlog Influence Kft.-t – ha Vona annyira lesz kreatív, mint amennyire a cégének névválasztásakor volt, ugyanaz a sors vár rá véleményvezérként, mint politikusként: a bukás.

Hiába beszélt Vona kormányváltásról, április nyolcadikán a késő esti órákban mindenki számára nyilvánvalóvá vált: a Jobbik pálfordulását nem hitte el az éles szemű és eszű magyar választópolgár. Hiába a Spinoza-ház, hiába a cukiskodás, hiába a Simicska-orgánumok támogatása; a Jobbiktól több százezer nemzeti érzelmű magyar fordult el és szavazott a Fidesz-KDNP-re. Így Vona számára nem maradt más, mint hogy keserű szájízzel elkullogjon. Gazdaságilag tönkretette pártját, a jelenlegi vezetés több mint hatszáz milliós bírságot kénytelen kigazdálkodni, hiszen tiltott pártfinanszírozást valósított meg a Jobbikot a hatalomba juttatni kívánó oligarcha.

Aztán egyszer csak – egészen pontosan augusztus elsején – eljött az Igazság Napja, a jobboldali, konzervatív tábor visszakapta azt, ami mindig is az övé volt: a Hír TV-t. Nem lehetett kérdés, a Fideszt és egyes politikusait aljas módon megtámadó Csintalan Sándornak, a Vona-Simicska nászhoz asszisztáló, sőt tapsoló Kálmán Olgának azonnal távoznia kellett. De nem járhattak másként azok a „jobboldali" médiamunkások, akik a G-nap után varázsütésre álltak bele a ballib-jobbikos narratívába és árulták el ezáltal azt a közösséget, ahova korábban tartoztak. Sokan érzünk elégtételt most. Olyan ez, mint amikor az emberből kihasítanak egy darabot. A 2006-os eseményeket élőben közvetítő, majd a polgári Magyarországért később is kiálló Hír TV árulása a magyar médiatörténelemben példa nélküli! 2015 után aljas sárdobálás, rágalmazás indult meg a Fidesz-KDNP irányába. A próbálkozás azonban sikertelen lett. A magyar embert megedzette a 2002-2010-es időszak, amikor nap mint nap hazudtak az ország vezetői az arcukba. Eladósították az államot, brüsszeli és IMF gyámság alá kerültünk, a „merjünk kicsik lenni" politikáját valósították meg, devizahiteles válságba taszították a lakosság komoly hányadát. Csupán azért érdemes feleleveníteni a korábbiakat, mert ugyanazokat a semmitmondó és hazug sirámokat vágták a kormánypártok arcába a Jobbik politikusai, mint a már korábban megbukott és eljelentéktelenedett balliberális oldal vezetői. "Jó-jó, most még van növekedés, de ez nem fenntartható. Orbán teljesen elszigetelődött. Az oktatásegészségügy összeomlott. Diktatúrát épít Orbán. Menekül a külföldi tőke."

Miközben a magyar emberek azt érzékelték, hogy minden évben léphetnek egyet vagy kettőt előre. Több pénzük maradt kultúrára, szórakozásra. A turizmus virágzik, Budapest igazi pezsgő nagyváros lett, a vidéki kórházak százmilliárdokból újultak meg. Az államadósság a GDP-hez viszonyítva folyamatosan csökkent. A magyar miniszterelnök migránspolitikáját egyre többen követték Nyugat-Európában. Ebben a kontextusban egyszerűen nevetségessé vált Vona Gábor, Szél Bernadett vagy Gyurcsány Ferenc (bár ő már jóval korábban leírta magát a magyarok nagyon nagy részénél).

Visszatérve a gyöngyösi születésű korábbi Jobbik-elnökre, miután óriásit bukott április nyolcadikán, most átpozícionálná magát:

népszerűtlen pártpolitikusból a pártok felett lebegő népvezérré válna.

Aki nagyon trendi, akit a fiatalok imádnak és követnek. Az „Egy fecske is csinál tavaszt" jelmondatot kitaláló Vona zavaros fejtegetésbe kezdett első videójában a demokráciáról. Majd megállapította, hogy a demokratikus rendszert nem érzi magáénak a magyar társadalom jelentős része, inkább kényszerként éli azt meg, mintsem ragaszkodna hozzá. Nos, hiába is próbálja meg Vona eljátszani a sértett politikust, akit ez a 'mucsai, maradi' magyar társadalom meg sem érdemel. Mert a magyar emberek többsége néhány hónapja határozottan foglalt állást, milyen vezetést szeretne az országnak. Van, aki nehezen vagy egyáltalán nem tudja megemészteni, az ország nem tart igényt a szolgálatára, ugyanis egy nála sokkal jobb, már kipróbált alternatívára bízták az ország jövőjét.

Gábor, egy jó tanács: foglalkozz olyan dolgokkal, ahol sikerek is érhetnek. Történelemtanárnak például egészen biztosan elmehetnél!

 

Ezt a cikket egy olvasónk írta. Amennyiben Te is kedvet kaptál, várjuk írásodat a velemeny@888.hu címre. A további részletekről itt olvashatsz.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére