Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Baloldali politikusok a migránsok betelepítése érdekében kérhettek adatokat a magyar laktanyákról?

Vincze Viktor Attila

2018.03.05. 17:10

Karácsony Gergely elismerte, hogy laktanyákba akarják telepíteni a migránsokat. Ezért az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltjének el kell mondania, hogy Brüsszelben kivel és milyen adatokat egyeztetett a migránsok magyarországi betelepítésének tervérõl. Ezt Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója jelentette be azzal összefüggésben, hogy a hírek szerint balliberális politikusok korábban eddig ismeretlen okokból kértek ki adatokat magyar laktanyákról.

Mint mondta, mindeközben több baloldali politikus kért ki adatokat a Honvédelmi Minisztériumtól a magyarországi laktanyákról. Emellett az is tény, hogy Brüsszelben a baloldali politikusok az összes bevándorláspárti és betelepítéspárti javaslatot megszavazták – fűzte hozzá Hidvéghi Balázs.

A fideszes politikus szerint Karácsony Gergelynek válaszolnia kell arra, hogy egyeztetett-e brüsszeli tisztségviselőkkel arról, egy esetleges kormányváltás esetén hol helyeznék el a migránsokat. Válaszolnia kell arra, hogy adott-e át Brüsszelnek információkat a magyarországi üres laktanyák befogadóképességéről. Ugyanis – mint Hidvéghi Balázs elmondta – az adatok szerint a laktanyák befogadóképessége körülbelül 10 ezer, s a legújabb brüsszeli javaslat szerint Magyarországnak éppen ennyi embert kellene befogadnia.

Hidvéghi Balázs felidézte: a szocialista Bangóné Borbély Ildikó korábban azt mondta, csak április 9-én, a választások után válaszolnak a betelepítéssel kapcsolatos kérdésekre. A Fidesz viszont most kéri a válaszokat Karácsony Gergelytől, az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltjétől – szögezte le a kormánypárti politikus.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére