Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Sokan bedõltek "Georgie bácsi" trükkjének

Bertha László

2017.04.12. 12:28

Akik a CEU jövõje miatt aggódnak, azok nincsenek tisztában azzal, hogy a CEU mindössze két irodából és egy titkárnõbõl áll - mondta a Fidesz frakcióvezetõje.

Kósa Lajos a Kossuth Rádióban a Soros-egyetem körüli ügy kapcsán kiemelte, hogy a Közép-európai Egyetemet – mely tanulókkal, tanárokkal, kutatási programmal rendelkezik Budapesten – nem fenyegeti semmilyen veszély és nem kell bezárni.

Akik a CEU jövője miatt aggódnak, azok ugyanis nincsenek tisztában azzal, hogy a CEU mindössze két irodából és egy titkárnőből áll, és az Egyesült Államokban bejegyzett nem akkreditált jogi személyiségű társaság. Aminek nincs hallgatója, nincs oktatója és oklevelet sem ad ki az Egyesült Államokban.

Tehát egy fantom egyetem. Nem tudom, hogy ezért kell-e annyit aggódni”

 – vetette fel Kósa. A politikus szerint azért aggódik mindenki, mert

felültek annak a trükknek, amit Georgie bácsi előad most már több mint egy évtizede. Soros Györgyről van szó”

Kósa Lajos leszögezte, hogy a felsőoktatási törvény módosítása arról szólt, hogy nem létező egyetemnek ne legyen Magyarországon oklevelet kiadó fiókegyeteme, „mert ez így egy svindli”. A kormány mindössze annyit kér mindenkitől, hogy ne trükközzön, hanem a valódi oktatási teljesítmények alapján adja ki az oklevelet.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére