Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Fegyveres miatt riasztották a TEK-et Budapest belvárosába

Vincze Viktor Attila

2016.10.28. 11:38

Fegyver helyett valószínûleg csak egy airsoft fegyver (mûanyag lövedéket kilövõ, azonban engedélyköteles fegyverutánzat) lehetett annál a férfinál, aki miatt délelõtt a Szövetség utcához hívták Budapesten a rendõröket.

A 888.hu úgy tudja, hogy mivel előzetesen nem lehetett tudni, hogy valódi fegyverről van-e szó, ezért a helyzet komolysága miatt, az ilyenkor szokásos protokollnak megfelelően a Terrorelhárítási Központot (TEK) kellett riasztani, hogy elfogja a fegyveres férfit. 

A TEK  elfogó elfogó akcióját az tette szükségessé, hogy az egyik belvárosi ház lakói jelezték a rendőrségnek, hogy az épület lépcsőházában dohányzó férfiaknál fegyvert láttak.

A Terrorelhárítási Központ speciálisan képzett munkatársai ezután elfogtak két férfit, akiket átadtak a VII. kerületi Rendőrkapitányságnak.

Úgy tudni: a férfit már el is fogták a helyszínen, a VII. kerületben, a Szövetség utca közelében.

A szövetség utcai eseménnyel egy időben elterjedtek olyan hírek is, melyek szerint a fegyveres férfi elbarikádozta volna magát, azonban ezek megalapozatlan értesülések voltak. A 888.hu úgy értesült, hogy a TEK a Szövetség utcai elfogást követően elszállította a gyanúsítottat és elhagyta a környéket.

A közelben nem sokkal később a rendőrség lezárta az Osvát utcát. Ott azonban az eddigi hírek szerint csak a TEK korábbi elfogó akciójától teljesen független helyszínelői tevékenység zajlik egy korábbi bűncselekmény kapcsán.  

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére