Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A migránsok leterhelik az úszómestereket

Tóth Dalma

2016.09.15. 18:28

A salzburgi úszómestereknek sok dolga akad, mert a nagy melegben a migránsok felkeresik a város legnépszerûbb tavát, annak ellenére, hogy nem tudnak úszni.
SALZBURG, 18:28

A salzburgi úszómestereknek sok dolga akad, mert a nagy melegben a migránsok felkeresik a város legnépszerűbb tavát, annak ellenére, hogy nem tudnak úszni.

A Lieferinger tó nagy népszerűségnek örvend a fiatal migránsok között, mivel semmit sem kell fizetniük azért, hogy ott fürödjenek. A probléma az, hogy közülük csak néhányan tudnak ténylegesen úszni a többségük pedig csak túlbecsüli az úszástudását. A migránsok elkezdenek a tó  közepe felé úszni, viszont félúton "bajba kerülnek." Az elmúlt időszakban 20 illegális bevándorlót kellett kimenteni a tóból.

Szerencséjükre a tó körül folyamatosan szolgálatot teljesítenek az úszómesterek, akik a kiabálásra és a kétségbeesett kézmozdulatokra felfigyelnek és azonnal cselekednek.

A tónál hétvégenként több önkéntes is segédkezik, hogy elkerüljék a baleseteket.

Nem csak Ausztriában probléma az említett eset. Németországban is figyelmeztették már az embereket a hatóságok, hogy vigyázzanak a természetes vizekben való fürdőzéssel, mert már most sokkal több ember fulladt vízbe, mint tavaly összesen. Idén eddig 425-en vesztették életüket a természetes vizekben.

(TheLocal)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére