Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ha Juhász ártatlan, akkor itt az ideje, hogy tisztázza

888.hu

2016.03.20. 15:38

A Fidesz vagyonnyilatkozattételi eljárást kezdeményez Juhász Péterrel szemben.

Holik István vagyonnyilatkozattételi eljárást kezdeményez az V. kerületi önkormányzatnál Juhász Péterrel szemben. Unortodox módon a sajtótájékoztatón az újságírók közé ülve az Együtt politikusa is részt vett.

A kormánypárti politikus úgy fogalmazott, azért kezdeményezik az eljárást, mert Juhász Péter az elmúlt időszakban nem tisztázta magát, sőt egyre több kérdés merült fel vagyoni helyzetével kapcsolatban.

Ezeket a kérdéseket kéne tisztáznia Juhásznak
  1. Miként tud egy 130 négyzetméteres lakást bérelni a II. kerületben, amelynek piaci bérleti díja havonta 420-460 ezer forint között van, ha vagyonnyilatkozata alapján ennél kevesebb jövedelemmel rendelkezik?
  2. Juhász Péter vagyonnyilatkozatában miért nem tüntette fel, hogy magánadományokból is rendelkezik bevétellel, ahogy arról egy televíziós interjújában is beszélt?

A sajtótájékoztató végén Hollik István távozni próbált a Fidesz sajtóterméből és arra kérte Juhász Pétert, hogy a folyosón mondja el reakcióit. Az Együtt társelnöke azonban odalépett a pulpitushoz és trollkodások közepette megjegyezte, hogy 

a Fidesznek és a TV2-nek hála multimilliomossá vált, hiszen közvetítésükkel több millió forintnyi adományt kapott. "Köszönöm nekik, hogy kihúztak a szarból."

Akkor már nem szegény Juhász Péter? Kell nekünk a Nagy Baloldali Hisztis Primadonna-Show.

(MTI) 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére