Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

2015.12.02. 19:59

1. Hosszú Katinka Európa-bajnok

Hosszú Katinka hatalmas fölénnyel nyerte meg a női 400 méter vegyes döntőjét az izraeli Netanjában rendezett rövid pályás úszó Európa-bajnokságon. Katinka végig magabiztosan úszott, féltávnál még világcsúcson belül volt, ám ez végül elmaradt. A délelőtt folyamán Katinka a 400 vegyes előfutamán még világcsúcsot úszott. Jakabos Zsuzsanna másodikként ért ugyan célba a versenyen, de őt sajnos kizárták. A férfi 400 méteres gyorsúszás döntőjében pedig Bernek Péter diadalmaskodott.

2. Cameron beavatkozna Szíriában

A brit miniszterelnök szerint a Nagy-Britanniát közvetlenül fenyegető terrorveszély miatt indokolt, hogy a brit királyi légierő részt vegyen az Iszlám Állam elleni nemzetközi légi hadműveletekben. David Cameron szerdán terjesztette a londoni alsóház elé az erről szóló indítványát. Cameron a Da'es elleni harc sikerét a RAF, vagyis a királyi légierő vadászgépeinek bevetésében látja, melyek a Brimstone típusú lézervezérlésű precíziós bombáknak köszönhetően még az amerikai légiflottánál is pontosabb munkára képesek. A parlament a legalább tízórás vitanap után este 11 óra körül szavazhat az indítványról.

3. A németek hazaküldik az afgánokat

Németország visszaküldi a gazdasági bevándorlókat Afganisztánba. Erről Angela Merkel az afgán elnökkel való találkozása után számolt be. A német kancellár leszögezte, hogy nem kapnak menedékjogot azok, akik „egy jobb élet reményében jönnek” Németországba. A felek megállapodtak az afgán biztonsági erők kiképzésében, hogy azok eredményesebben lépjenek fel az embercsempészekkel szemben. Németország egy kampányt is elindított Afganisztánban, melynek célja, hogy eltántorítsa az afgánokat a kivándorlástól. Az afgán elnök ígéretet tett a migráció megfékezésére, de hitet tett a legális bevándorlás erősítése mellett is.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére