Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ősz a sztárok gardróbjában: a farmer és a bársony visszatér!

(X)

2021.10.22. 10:33

Az időjárás, ahogy a gardróbunk is, folyamatosan változik. Hogyan maradj sikkes a hideg időben? Vessünk egy pillantást arra, hogyan öltöznek a sztárok!

 

 

 

A farmer

A farmer minden évben visszatér, de úgy, mint most, biztosan nem! A farmerdivat egyik ikonikus és legkínosabb pillanata Britney Spears és Justin Bieber farmer-ámokfutása volt a 2000-es évek elején. Most a farmer visszatér, ugyanúgy korlátlan mennyiségben. A sztárok, mint Kendall Jenner is előszeretettel hordják alul és felül, akár melltartó nélkül is. A farmerkabát is visszatér, a bőrkabát nem tudja lenyomni. A farmerszoknya pedig örök divat. Ha valami igazán szép, sötét farmerszoknyára vágysz, akkor csekkold a Zara oldalát, tutira megtalálod benne a kedvencedet.

Forrás: www.pinterest.com

A bő pulóver

A bő pulóver egy ideje nem megy ki a divatból, igazi szezonja pedig az ősz. Kabát nélkül, farmerrel vagy akár szoknyával is jó megoldás. A Pepco újság most tele van bő pulcsikkal. Szerezd be te is, de figyelj arra, hogy ne csak otthon használd. Kapd fel, és irány a város, vagy akár a pesti éjszaka. A legjobb, ha kapucnis, mert azzal sose foghatsz mellé, egy kis őszi eső sem árthat a szettednek. Ha Olivia Wilde-nak bejön, akkor neked is!

Forrás: @oliviawilde

Forrás: @kendalljenner

Arany szín minden mennyiségben

Az arany szín tévedés, hogy csak karácsonykor hordható. A Met gálán Lil Nas X is megmutatta, hogy ősz elején is simán hordhatod. Ha pedig a sztároknak lehet, akkor neked is. Pulcsi, ruha, blézer – teljesen mindegy, mit szeretnél. A legfontosabb, hogy csillogjon!

Forrás: MIREYA ACIERTO/GC IMAGES

A gallér

Ha nem akarod, hogy megfázzon a nyakad, akkor elő a galléros felsőket! Vegyél rá egy kezeslábast is akár, amit nyáron enélkül hordanál. Ősszel a legjobb megoldás, ha még elkerülnéd a sál hordását. Egy szuper kabát, galléros felső, akár a kapucnis pulóver, szoknya, és indulhatsz is!

Forrás:pinterest.com

A szabadidő ruházat

A puha, meleg szabadidőruha megtalálása nem kis kihívás. Az elmúlt években pedig nemcsak az otthoni bekuckózásra jó ősszel és télen, hanem az utcára. A sztárok kutyasétáltatáshoz, boltba leszaladáshoz és akár Oscar díjátadóra hordják – ha így nézzük, bárhol megállják a helyüket! Kylie Jenner is egyre gyakrabban mutatkozik bennük nem csak az Instagramon, az utcán is. Ha igazán kényelmes és divatos rucira vágysz, akkor görgesd végig a Mango oldalát – biztosan megtalálod a kedvencedet.

Forrás: @kyliejenner

A kiskosztüm nem az öregek divatja

A kiskosztümről biztosan az idősebbek vagy a politikusok jutnak eszünkbe, például Angela Merkel vagy a baloldali előválasztás befutója, Dobrev Klára. Mi kell ahhoz, hogy trendi és fiatalos legyen? Vad, élénk színek! A világoskék, pink, sárga, vagy az ősz színei, mint a piros és a narancssárga, bézs egy csizmával a kulcs a divathoz idén ősszel.

Forrás: Marc Piasecki/GC Images

A csizma

Emlékszel te is a fehér csizmákra? Ideje elővenni a fehér szereléseket! A csizma, de akár a ruhák, bő pulcsik is lehetnek nyugodtan fehérek! A fekete csizma a múlté, egy világoskék kosztüm és egy fehér csizma a holnap divatja. Lady Gaga, Katy Perry, Gigi Hadid – soroljuk még, ki tudja már, hogy nagyot fog menni?

Forrás: Backgrid

A pulcsiruha

A hosszú, kinyúlt pulcsi ma már megfelel egy ruhának. Csizmával, övvel feldobva, kisebb válltáskávál pedig nem is lehetne jobb választás. A kinyúlt, bő pulcsi egyébként is az ősz slágere, ha pedig egy övtáskával töröd meg a derekadnál a ruhát, akkor megvan a tökéletes outfit. Minél lazább, annál jobb, és ezt Gigi Hadid is tudja.

Forrás: pinterest.com

A bársony visszatérése

A bársony, a ‘80-as évek kedvence visszatér idén ősszel! Amellett, hogy gyönyörű esésű ruhákat lehet belőle készíteni, még meleg is, egy fehér csizmával. Minél egyszerűbb a ruha, annál jobb. Lehetőleg ne mixeld a színeket, mintákat, szabást, maradj az egyszerűségnél. Ha ez nem hangsúlyozza ki a stílusodat eléggé, akkor inkább válassz valami feltűnő táskát hozzá, ami feldobja a szettet. Rihanna és Taylor Swift is ezt választja!

Forrás: pinterest.com

(X)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére