Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Woke-izmus a légierőnél; problémásak a Disney-mesék; Albánia és a demokrácia

888.hu

2022.04.20. 19:59

A mai nap margójára.

 

Az amerikai légierő vezetőinek nemrégiben kiadott feljegyzése feltárta, hogy a hadsereg „biztonságos tereket” akar létrehozni, ahol az újoncok „egészséges beszélgetésen” vehetnek részt és „megoszthatják egymással a nézőpontjaikat”. A Washington Free Beacon által megszerzett feljegyzést Joanne Bass törzsőrmester és Charles Brown Jr. vezérkari főnök küldte a „parancsnoki csapatoknak és a feletteseknek”.

A feljegyzés arra bátorította a pilótákat, hogy

osszák meg egymással a perspektíváikat és az élet tanulságait, beszéljék meg, milyen értékek vezérelik őket, és hogy mi a csapatuk célja.”

 

 

 

A Disney+ indítása előtt a cég leellenőrizte az összes meséjét, hogy felmérje, hogy azok mekkora kockázatot jelenthetnek a jövőben.

A Walt Disney Co. állítólag „potenciálisan problematikusnak” minősítette a Disney Plus streaming-szolgáltatás elindítására készülve a közkedvelt animációs karaktereket, köztük Csingilinget és Hook kapitányt az 1953-as Pán Péter című filmből, megjegyezve, hogy a karakterek miatt szükségessé válhat a negatív sztereotípiák miatti felelősségre vonás.

 

 

 

Nagyszabású elemzést tett közzé az amerikai központú Freedom House (FH) nevű szervezet, amely teljesen véletlenül Soros György nemzetközi tőzsdespekuláns pénzén is élősködik.

Magyarország az FH-nál 2019-ben csúszott át a demokráciák sorából a hibrid rezsimek közé, ami az ő értelmezésükben azt jelenti, hogy bár tartanak az országban választásokat, viszont törékenyek a demokratikus intézmények, a politikai és polgári szabadságjogok pedig emiatt nem minden körülmények között érvényesülnek.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére