Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Trump üzenete; Elon Musk nőket zaklat; már harangozni sem lehet

888.hu

2022.05.20. 19:59

A mai nap margójára.

 

A volt elnök megjegyezte: „Ha már a CPAC Hungary-ről van szó, mint azt bizonyára tudják, mi mindannyian nagyon közel állunk Orbán Viktorhoz”.

 

Ő egy nagyszerű vezető, egy igazi úriember, és nemrég hatalmas választási diadalt aratott. Nagy megtiszteltetés volt számomra, hogy lehetőségem nyílt arra, hogy támogatásomról biztosítsam.”

– közölte Donald Trump a CPAC HUNGARY-re küldött videóüzenetében.

 

Egy picit szokatlan, hiszen rendszerint az 50 amerikai államot figyelem, de ezúttal távolabbra is néztem. Ezt csupán azért tettem, mert ő valóban egy jó ember és páratlan munkát végez a hazájáért.”

– közölte.

 

 

 

Elon Musk által alapított SpaceX űrkutatási vállalat állítólag 250 000 dollárt fizetett egy nőnek, aki azzal vádolta meg az üzletembert, hogy többször is megérintette, illetve felajánlotta neki, hogy erotikus masszázsért cserébe vesz neki egy lovat.

 

Musk azt nyilatkozta, hogy „sokkal több van ebben a történetben”, és hogy ha ő „hajlamos lenne szexuális zaklatásra, akkor valószínűleg nem ez lenne az első alkalom, amikor megvádolják”.

Musk szerint a történet

egy „politikai indíttatású bérgyilkosság”.

 

 

 

 

A Welt beszámolója szerint Németországban megalakult a Nem Vallásos Emberek Központi Tanácsa (Zentralrat der Konfessionsfreien) nevű valami, ami állítólag ernyőszervezetként működik majd (13 szervezet lesz a tagja) és a nem vallásos embereket akarják képviselni. Mondani sem kell, hogy a Tanács mindenekelőtt a keresztény egyházak túlzott befolyását kárhoztatja.

 

A Tanács nézetei szerint vallási hovatartozást magánügyként kell kezelni.

Az egyesület egyebek mellett a gyermekek egyházi szexuális zaklatásának tisztázását, az etika kötelező iskolai tantárgyként való bevezetését és a vallási szimbólumok közterületi eltávolítását kéri.

Nézeteik szerint a templomok harangjai sem szólalhatnak meg többé.

 

Ha a vallási közösségek imára akarnak hívni, akkor van mód arra, hogy ezt mások zavarása nélkül tegyék.”

– mondta Möller.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére