Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Tóth Dalma

2018.03.19. 07:59

A hétvége legfontosabb hírei.
Nemzetbiztonsági kockázatot jelenthet a német külügynél lobbizó Soros-szervezet

A Soros Györgyhöz köthető Civil Liberties Union for Europe (CLUE) a német külügyminisztériumnál lobbizott azért, hogy Németország avatkozzon be a Soros-szervezetek megregulázása miatt Magyarországon. Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerint a szervezet nemzetbiztonsági kockázatot jelent, mivel ezek nem üres fenyegetések. Szijjártó Péter bejelentette, hogy a magyar kormány hivatalosan is kérni fogja azt a hangfelvételt, amely bizonyítja, hogy a Soros-hálózat berlini szervezete azért lobbizik, hogy a német kormány magyarországi német cégeken keresztül gyakoroljon nyomást Magyarországra.

Osztrák belügyminiszter: a civil szervezetek hátráltatják a migránsok deportálását

A migránsok által elkövetett késes támadások sorozata miatt komoly szigorításokra készül Ausztria. Herbert Kickl (FPÖ) még kedden jelentette be, hogy komoly helyszíni ellenőrzések várhatóak Bécsben, valamint ha egy menedékkérő ellen eljárás indul, akkor a lehető leghamarabb le kell zárni a menedékkérelmi eljárást és ki kell utasítani Ausztriából. Az osztrák belügyminiszter azonban nincs könnyű helyzetben, elmondása szerint az ellenzéki pártok és a nem kormányzati szervezetek (NGO-k) mindent megtesznek azért, hogy megakadályozzák a migránsok deportálását.

Putyin magabiztosan nyert az orosz elnökválasztáson

Vlagyimir Putyin hivatalban lévő államfő nyerte meg a vasárnapi orosz elnökválasztást, megszerezve 4. elnöki mandátumát. A moszkvai Központi Választási Bizottság adatai szerint a szavazatok 99 százalékának összesítése alapján megállapítható, hogy Vlagyimir Putyin orosz elnök a voksok 76,65 százalékát szerezte meg az orosz elnökválasztáson. A kommunisták által indított Pavel Grugyinyin 11,82, a liberális demokrata Vlagyimir Zsirinovszkij 5,68, a Polgári Kezdeményezés színeiben indult Kszenyija Szobcsak pedig 1,66 százalékot kapott.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére