Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Nagy Gábor

2017.06.09. 07:59

Egy angol filozófus szerint a Fidesz fogja nyerni a 2018-as választásokat; Volt szoci miniszter védi a röszkei terroristát; Sakk-matt Nagy-Britanniában. A reggel legfontosabb hírei!
Egy angol filozófus szerint a Fidesz fogja nyerni a 2018-as választásokat

Roger Scruton angol konzervatív filozófus szerint az EU migrációs politikája alapvetően hibás. A tudós szerint az unió arra használja a bevándorlási válságot, hogy hamis erényeit csillogtassa, hiszen nem a politikai elit az, amely megfizeti az árát a migránscunaminak, hanem az átlagemberek. Scruton beszélt a jövő évi magyarországi választásokról is, melyet véleménye szerint a Fidesz fog megnyerni.

Volt szoci miniszter védi a röszkei terroristát

Tádám: új ügyvédet kapott Ahmed H., a tavaly novemberben terrorizmus vádjával első fokon elítélt szír bevándorló. Másodfokon június 15-én tárgyalják az ügyét, és úgy tudni, hogy ezúttal egy igazi sztárügyvéd látja majd el a védelmét, aki nem más, mint Bárándy Péter, egykori szocialista igazságügy-miniszter.

Sakk-matt Nagy-Britanniában

13 mandátummal a végső adatok előtt a konzervatívoknak 307, a Munkáspártnak 258, a Liberális Demokratáknak 12, a Skót Nemzeti Pártnak 34, az észak-ír unionistáknak pedig 10 parlamenti székük van az Alsóházban, amely azt jelenti: Theresa Mayék elvesztették az abszolút többséget.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére