Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

888.hu

2015.10.15. 07:53

Folytatódnak az izraeliek és a palesztinok összecsapásai. Kigyulladt a Testnevelési Egyetem atlétikai csarnoka. Az Egyesült Államok elnöke 300 katonát küld Kamerunba.
1. Leégett a Testnevelési Egyetem atlétikai csarnoka

Tűz ütött ki  csütörtök hajnalban Budapesten, az Alkotás úton. A lángok megfékezésén több mint hatvan tűzoltó tizenhat vízsugárral dolgozott. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a sportcsarnok teljes terjedelmében lángolt, és a tűz a szomszédos épületre is átterjedt. A tűzeset következtében egy időre megbénult a közlekedés is.
Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője szerint a sportcsarnok gyakorlatilag menthetetlen. A lángokat reggel 7 óra magasságában sikerült megfékezni. A BKK tájékoztatása szerint 7:15-től ismét teljes vonalán jár a budapesti 61-es villamos.

 

2. Izraelben állandósult a konfliktus

Szerdán folytatódtak az izraeliek és a palesztinok összecsapásai  a gázai-övezetben és Ciszjordániában is. Az elmúlt két hétben 32 palesztin és hét izraeli halt meg az országban zajló zavargásokban. Az izraeli hadsereg elkezdte több száz katona betelepítését az érintett térségekbe, hogy megerősítsék a rendőrséget a palesztin lakosság támadásaival szemben. Az egyre romló helyzet miatt a nemzetközi sajtóban egyre többen a harmadik palesztin intifáda kitöréséről beszélnek.

 

3. Obama 300 katonát küld a Boko Haram ellen

Az Egyesült Államok elnöke szerdán értesítette a kongresszust arról, hogy felderítő drónokat és mintegy 300 főnyi katonai személyzetet vezényelt Kamerunba a Boko Haram nigériai iszlamista terrorszervezet elleni harc erősítése érdekében. Az amerikai katonák hírszerzési információkkal fogják ellátni az ISIS szövetségesének nyilvánított Boko Haram ellen harcoló nigériai, nigeri, kameruni, csádi és benini összefogással felállított többnemzetiségű haderőt.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére