Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

MZP újabb alternatív rezsicsökkentési javaslattal állt elő, Bush összetévesztette Irakot és Ukrajnát

888.hu

2022.05.19. 19:59

Nemcsak a törökök ellenzik a finnek és svédek NATO csatlakozását, az amerikai pénzügyminiszter szerint Oroszországnak kellene fizetnie a háború utáni helyreállítás költségeit.

 

Márki-Zay Péter legújabb ötlete szerint az emberek ne is húzzák le a WC-t, hiszen ez is pazarlás. Inkább szereljenek be méregdrága berendezéseket, gyűjtsék a fürdővizet és használják azt a leöblítésre, ha pedig éppen nincs fürdővíz, akkor várják meg, amíg összegyűlik elég, hiszen a baloldali mentalitás szerint fürödni se kell annyit, mert az is pazarlás.

 

 

Nemrég került fel a Twitterre egy videó, melyben George W. Bush, a korábbi amerikai elnök beszél Oroszországról, az elnyomó orosz hatalomról és a jelenlegi háborús helyzetről. Bush szerint a fékek és egyensúlyok kiiktatásának egyik eredménye, hogy egy ember dönthetett egy „brutális és indokolatlan invázió elindításáról Irak ellen”.

Mármint Ukrajna ellen.”

– tette hozzá gyorsan Bush.

 

 

Nemcsak a törököknek nem tetszik a skandináv országok felvétele a katonai szövetségbe. Zoran Milanovic horvát elnök is azt szeretné, ha országa követné Törökország példáját, és megpróbálná megakadályozni Svédország és Finnország NATO-csatlakozását.

 

 

Janet Yellen, az Egyesült Államok pénzügyminisztere szerdai sajtótájékoztatóján kijelentette: Oroszország fizesse a háború utáni helyreállítás költségeit.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére