Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Micsoda nap volt: tüntettek Sorosék, Észak-Olaszországban is durván terjed a koronavírus

888.hu

2020.02.23. 19:59

Több százan, talán pár ezren vonultak Budapesten a gyöngyöspatai cigányok kártérítése miatt, eközben Olaszországban egyre több gondot okoz a koronavírus.

Bár a gyöngyöspatai cigányok ezt egyáltalán nem kérték és nem is szervezték, mégis tüntetéssel hergeltek Sorosék Budapesten az ügyben. A felvonuláson ezernél is többen voltak, de a Kossuth téren már kisebb volt a tömeg. Sokat elmond, hogy a demonstrációt a Szabad Bíróság, Szabad Gyöngyöspata!, az Amnesty International Magyarország, a TASZ, az 1 Magyarország Kezdeményezés, a Szociális Csomagküldő Mozgalom (Szocsoma), az Idetartozunk Egyesület és a Főnix Mozgalom szervezte.

Észak-Olaszországban egyre nagyobb a baj, egyre nagyobb területen rendeltek el karantént a koronavírus terjedése miatt. Száznál is több fertőzöttről tudni, és már hárman meghaltak.

Sportban sikeres nap volt a mai, a Veszprém a BL-ben tudott nyerni a Montpellier ellen, a férfi kosárlabda-válogatott bravúros győzelmet aratott Ukrajna ellen, viszont Balázs Attila szoros meccsen kikapott Magertől a riói tenisztornán.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére