Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kamuztak az ukránok, a Netflix a családon belüli erőszakot népszerűsíti

888.hu

2022.05.03. 19:59

Újabb fordulat Bajnai Analytica ügyben.

 

Akár több hónapot is igénybe vehet az a vizsgálat, amelyet a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósága a kampányfinisben, illegálisan beszerzett adatbázisból végrehajtott, milliós nagyságrendben kiküldött SMS-ek és tömegesen indított telefonhívások ügyében folytat. A rendszerváltás óta példa nélküli adatlopás szálai a Bajnai Gordon volt kormányfőhöz kötődő DatAdathoz vezetnek. A történtek miatt több büntetőfeljelentés is született, a Márki-Zay Péter választási kampányát bonyolító cégcsoporttal összefüggésben a szakértők a Cambridge Analytica körüli botrányt emlegetik. De nemcsak Bajnaival kapcsolatban derültek ki érdekes dolgok a napokban, hanem például az európai magyarokról is megtudhatunk egyesmást a DK-nak köszönhetően. Arról ne is beszéljünk, hogy a baloldali frakciók trükközése miatt 3 milliárd forinttal keresnek többet a baloldali képviselők, úgy, hogy kevesebb mandátumuk van mint 4 éve. A baloldal ügyeskedése itt se ér véget, hiszen Hadházy Ákos is inkább az alternatív esküjével foglalkozik, mintsem hogy dolgozzon.

 

Viszont, hogy ne csak a baloldal tragédiájáról beszéljünk, érdemes megemlékezni kedvenc VV Zsoltinkról is,

aki a nagy megtorlás közepette fotózkodott Orbán Viktor miniszterelnökkel is.

 

 

Ezek után már csak hab a tortán az amit a brüsszeliták a spórolási ötletként eladnak, többek között olyanokat mondanak, hogy:

kevesebbet kell zuhanyozni, a ruhákat nem kell kimosni, csak szellőztetni és üljenek az emberek pulóverben.

 

 

Kicsit kitérve az ukrán háborúra is, Kijev elismerte, hogy kamu „Kijev szellemének” legendája, míg a tengerentúlon azzal voltak elfoglalva, hogy egy streaming-szolgáltató a családon belüli szexuális erőszakot ábrázoló filmjét reklámozza.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére