Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Íme, a mai nap legfontosabb hírei!

Horváth Tamás

2020.10.26. 19:59

Este 7:59, azaz napvégi hírösszefoglaló a 888-on.

Kezdjük a már megszokott covid-jelentéssel: a mai napon 2316-tal nőtt a beazonosított koronavírus-fertőzöttek száma, továbbá elhunyt 43 beteg.

Gamerek tisztelegnek az '56-os hősök előtt egy új CoD-videóban – írta meg kollégám, Balázs Ferenc. A Palóc Videotéka alkotói egy 17 perces kisfilmben mutatták be, hogy milyen lenne egy 1956-os tematikájú Call of Duty (CoD) játék. Részletek ITT.

Maradva belföldön, Dúró Dóra, a Mi Hazánk parlamenti képviselője közleményt adott ki, amelyben aláhúzta: Gyurcsánnyal közös nyilatkozatot kiadni október 23-ára túlmegy mindenen, amit eddig a Jobbik csinált.„ A jobboldali politikus szerint a 2006. őszi események törésvonalat, identitás-meghatározó szerepet játszanak az életünkben, a magyar politikában.

Ugyancsak törésvonalat jelenthet (igaz, elsősorban nem nálunk, hanem a franciáknál), hogy Bordeaux zöld polgármestere betiltja a karácsonyfa-állítást a város közterületein. Sőt, a baloldali politikus még ennél is továbbment: szerinte akit zavar a döntése, az vagy fasiszta vagy primitív katolikus.

Végezetül egy örömteli hír: a magyarok szerint Donald Trump fogja megnyerni a 2020-as amerikai elnökválasztást. Legyen igazuk, igazunk.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére