Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Fegyőr meglátásai, Ausztria ragaszkodik a semlegességhez, szülő 1-2

888.hu

2022.05.18. 19:59

Ez történt ma.

 

Mostanában többször szembesülünk a momentumos Fekete-Győr András parlamenti felszólalásaival, amelyekről mindinkább az jut az ember eszébe, hogy

köhög a bolha.

 

Fegyőr, mint a DK ifjúsági tagozatának frakcióvezetője elbüszkélkedik azzal, hogy vezérszónoki beszédet mondhat a parlamentben. Mondhatni szűzbeszédet. S ennek során olyan kijelentésre ragadtatja magát, hogy az ötödik miniszterelnöki ciklusának nekivágó Orbán Viktor és kormánya „nem alkalmas a Magyarország előtt álló feladatok megoldására”.

 

 

Ausztria továbbra is ragaszkodik a katonai semlegességhez, de politikailag szolidaritást vállal az orosz támadás ellen harcoló Ukrajnával – jelentette ki az osztrák külügyminiszter egy szerdai interjúban.

Alexander Schallenberg a Deutschlandfunk német országos közszolgálati rádióban sugárzott interjúban kiemelte:

 

Bécs tudomásul veszi, hogy Finnország és Svédország az évtizedek óta képviselt semleges álláspontot feladva csatlakozik a NATO-hoz, de Ausztria semleges marad.”

 

 

 

Annak érdekében, hogy befogadóbbá és barátságosabbá váljon az LMBTQ-emberek számára, Marseilleben törlik az anyát és az apát a polgári dokumentumokból, és a „szülő 1” és „szülő 2” szavakkal helyettesítik.

Jean-Marc Bonnaffous alpolgármester szerint Marseille városa frissíteni kívánja anyakönyvi kivonatait, például a közigazgatási okmányokat és a házassági anyakönyvi kivonatokat, hogy azok „befogadóbbá váljanak, összhangban a törvénnyel”.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére