Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

FeGyőr és az olajembargó, Pride-hónap, Orbán újabb sikere

888.hu

2022.06.02. 19:59

A mai nap margójára.

 

A Momentum volt elnöke szerint rossz döntés az, hogy Orbán Viktor a magyar érdekeket előrébb helyezte, mint Putyin „megbüntetését”.

Fekete-Győr András volt a Klubrádió vendége kedd este. Az egykori Momentum-elnök már az első olajembargós kérdésre úgy felelt, hogy ha ők lennének kormányon, Magyarország mindenképp csatlakozott volna az embargóhoz és a párt inkább olyan haladékot kért volna az Európai Uniótól, amely alatt az átálláshoz, az orosz energiafüggőség felszámolásához szükséges fejlesztéseket, beruházásokat véghez tudja vinni.

 

 

Joe Biden elnök energiaügyi minisztériuma (DOE) a „Pride hónapjának” első napján, „a következő hónapban” és „mindig” a büszkeségre (Pride-ra) szólított fel, míg a gázárak továbbra is az egekbe szöknek, és szerdán újabb rekordot értek el.

A rövid nyilatkozathoz egy kép is tartozik a „Progress Pride Flag” (A Haladás Büszkeség Zászlaja), amelyet idén más szövetségi ügynökségek is széles körben felkaroltak.

A közösségi médiában közzétett posztot nem fogadták kedvezően.

Annyira megnyugtató tudni, hogy időt és energiát fektettek ebbe az ostobaságba, amikor az energiaügyi miniszter még azt sem tudja, mennyi olajat fogyaszt az USA naponta, és az amerikaiak minden idők legmagasabb üzemanyagárát fizetik.”

– írta egy felhasználó.

 

 

Ahhoz képest, hogy számos brüsszeli vezető tisztségviselő tüzet okádott a magyar kormányfőre, mert nem támogatta a Kirill pátriárka elleni büntetőintézkedéseket, elég gyorsan csökkent a harci láz.

Az Európai Unió Magyarország kérésére levette az orosz egyház fejét a szankciókkal sújtottak listájáról.

Az AFP hírügynökség szerint a hét elején elfogadott hatodik szankciós csomag véglegesítésének érdekében döntött így az unió, mivel enélkül hazánk nem támogatta volna azt. Ahogy arról egyébként Orbán Viktor miniszterelnök is beszámolt, a magyar álláspont ebben a kérdésben már régóta ismert volt, az Európai Tanács hét eleji rendkívüli ülésén pedig senki sem emelt szót ez ellen.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére