Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Pörge Béla

2019.05.21. 19:59

A nap legfontosabb hírei a 888-on!

A nap legérdekesebb híre kétségtelenül az volt, hogy kiderült: több magyar jön haza külföldről, mint amennyi kimegy oda, így kiderült, hogy a balliberálisok kedvenc jelszava, a kivándorlás talán mégsem akkora probléma. Nem úgy a bevándorlás!

 

Brüsszel 170 oldalas tanulmányban próbálja bizonygatni, hogy a tömeges bevándorlás nélkül hanyatlásnak indulna a kontinens. A dokumentumot valamennyi képviselőhöz eljuttatták. A tanulmányt a Jean-Claude Juncker vezette Európai Bizottság rendelte meg.

 

Szintén érdekes történése volt a napnak, ahogy Kovács Zoltán keményen beszólt a Washington Post egyik szerzőjének. A hírhedten bevándorláspárti Washington Post állandó szerzője, Richard Cohen Magyarországot szapulta, amit a kormány nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkára nem hagyhatott szó nélkül.

 

Fokozott mozgósításba kezdett az európai parlamenti választásokat megelőző hetekben a jellemzően környezetvédelmi, illetve emberi jogi fedésben működő sorosista szervezetek hálózata, ide tartozik a milliárdos legfőbb kampányeszköze, az Avaaz is.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére