Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

888.hu

2018.11.19. 19:59

A nap legfontosabb hírei.

A balliberális brüsszeli lap, a Politico a Fidesz-KDNP kétharmados győzelmére számít az Európai Parlamenti választáson. A közvélemény-kutatás alapján a kormánypárt növelheti EP-képviselői számát, az ellenzék nagyon rosszul áll.

Soros György most épp Sebastian Kurznak puncsolt. Az agg agitátor Bécsbe látogatott a hétvégén, és még hétfőn is ott tartózkodott. Soros az egyetemének Budapestről Bécsbe való költözése miatt találkozott osztrák politikusokkal. Az FPÖ tiltakozott a lépés miatt. További részleteket itt találsz.

Az új brazil elnök meghívta Orbán Viktort a beiktatására. A magyar kormányfő és a brazil államfő hétfőn beszélt telefonon. Részletek itt.

Végezetül egy jó kis Pszicho cikk: "Egyre több gyerekkorunkat meghatározó mesét tiltanának be vagy alakítanának át nevetségesen sokszínűvé a liberális jogvédők. Mivel a hollywoodi színésznők között pedig egyre nagyobb divat politizálni (ami egyenlő a kiabálással a Trump-ellenes tüntetéseken), most már egyre többen vállalnak szerepet a klasszikus mesék lejáratásában is." A teljes cikket ide kattintva tudod elolvasni.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére