Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Egy muszlim képviselő állt bele a keresztényekbe, így hamisít hírt a CNN a Twitteren

888.hu

2022.04.19. 19:59

A választók szerint Márki-Zay Péter és Gyurcsány egyaránt felelős az ellenzéki vereségért.

 

Az aktív szavazók többsége szerint Márki-Zay Péter és Gyurcsány Ferenc egyaránt felelős a baloldal választási kudarcáért – derült ki a Nézőpont Intézet legfrissebb kutatásából, amit lapunk is szemlézett. Azért reméljük, hogy ezek után se válik büdössé a demokrácia a baloldal számára attól függetlenül, hogy annyira jól összefogtak, hogy ennyire még sose kaptak ki. De a baloldal nem csak saját ideológiáját akarja az országra ráerőltetni, legalábbis ha Gurmai Zitáról van szó, mivel szegény ATV-s műsorvezetőt lehordta az MSZP-s politikus mert nem akarta lelocsolni Húsvét alkalmából.

 

De a Telex is alkotott, hiszen elég komoly hibát vétett a kampány közepén.

 

A magyar baloldal tragikus helyzetéről tekintsünk egy kicsit Amerika felé, hiszen Joe Biden egyik szenátusi szövetségese már amerikai csapatokat küldene Ukrajnába, míg Zelenszkij ukrán elnök milliókat harácsol össze magának „védekezés” címszó alatt – legalábbis George Spöttle szerint.

Viszont – ha már Amerikáról szó esett – azt is érdemes megjegyezni, hogy egy muszlim képviselő Húsvét alkalmából beleállt a keresztényekbe, mivel néhányan egy repülőn mertek dicséretet énekelni.

Utolsó témának pedig érdemes elolvasni a Twitter egyik alapítójának őszinte véleményét a baloldal médiumok hazugságaival kapcsolatban.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére