Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Donáth Anna a benzinárstop ellen érvel, Jakab „marad a nép pártján”

888.hu

2022.06.10. 19:59

Von der Leyen szerint pedig erkölcsi kötelesség Ukrajna újjáépítése.

 

Ha Jakab Péternek hívnak, akkor nemhogy elkullogsz, mint egy kivert kutya, de megtartod, amit csak tudsz (frakcióvezetői pozíció), hogy lóvé azért legyen dögivel, sőt, még ráteszel egy lapáttal, jogosnak érzel mindezek után megint valami nagyot, valami hangosat odaszúrni az ellenfelednek. Jakabnál tehát úgy tűnik, fordítva működnek a dolgok. Minél súlytalanabbá válik a politikai hadszíntéren, ő azzal arányosan látja egyre hatalmasabbnak önmagát.

 

 

A sokmilliós havi fizetése mellett Donáth Anna momentumos EP képviselő beül az ATV stúdiójába, s képes arról érvelni, hogy Magyarországon ne 480 forint legyen a benzin, a gázolja ára, hanem 8–900 forint.

 

 

„Ukrajnát újra kell építeni, és meg is fogjuk tenni” hangoztatta Rómában Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke csütörtökön. Ursula von der Leyen a Bauhaus mozgalomnak szentelt nemzetközi fesztivál római programsorozatának megnyitójára érkezett az olasz fővárosba. Megnyitó beszédében kifejtette: az Európai Bizottság éppen csütörtökön kezdett el egyeztetni a harci műveletekben lerombolt Mariupol polgármesterével, valamint ukrán mérnökökkel a város újjáépítéséről. Mariupol jelenleg az orosz erők kezén van.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére