Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Anonymus újra jelentkezett, a baloldal még mindig fegyvert küldene Ukrajnába

888.hu

2022.03.22. 19:59

Biden szerint Putyin vegyi fegyvert vetne be.

 

Karácsony Gergely nyári előválasztási kampányát az a Patek Gábor szervezte, aki a baloldali vezetésű III. kerület napokban kirobbant korrupciós botrányának az egyik főszereplője – derült ki Anonymus ma reggeli videójából,

amelyben az álarcos alak igencsak beszédes dokumentumokat hozott nyilvánosságra.

 

 

De a baloldal kálváriája itt nem ér véget, hiszen ahogy az a Kaktusz legújabb adásából is kiderül, az ellenzék rendre rossz pozíciót fog. Nincs ez másképp sem kommentelésben, sem háborús kérdésében, hiszen most éppen Cseh Katalin jelentette ki, hogy magyar katonákat kéne küldeni Ukrajnába.

 

 

Ha már az orosz-ukrán háborúnál tartunk, érdemes arról is megemlékezni, hogy Biden szerint vegyi fegyvert akarnak az oroszok bevetni Ukrajnában, illetve a Fehér Ház szerint a világ egyes részein élelmiszerhiány várható Oroszország ukrajnai inváziója miatt, míg az egész világon óriási infláció van kilátásban. Viszont, hogy ne csak rossz hírekkel szolgáljunk tengerentúlról, érdemes elolvasni azt a cikkünket is,

ahol a cancel culture ellenszeréről értekezik Szűcs Gábor.

 

 

Most pedig térjünk vissza egy kicsit magyar honba, hiszen Orbán Viktornak is tevékenyen telt a napja,: levelet írt az Európai Bizottságnak, majd meglátogatta a BOK csarnokban a menekülteket.

 

 

Ezzel szemben Gyurcsánynak ma csak egy mosolyra futotta, míg Márki-Zay hozza a szokásost és összevissza beszél, ami egyre veszélyesebb a nemzetközi helyzet miatt.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére