Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A TEK elfogott egy iszlamista terroristát, a baloldal fontos ügyekben ismét vállat von

888.hu

2021.06.02. 19:59

Többféle támadást tervezett a magyar fiatal, mindeközben Karácsony ismét a nyelvvizsgáját firtató kérdések elől menekült, a baloldal pedig lapít, amikor kiállhatna a művészi szabadság mellett.

A Fővárosi Nyomozó Ügyészség őrizetbe vett egy 21 éves férfit, aki a megalapozott gyanú szerint

Európa lakosságának megfélemlítését célzó terrorcselekmények elkövetésére készült Magyarország területén.

A Terrorelhárítási Központ jelzése alapján indult ügyben a Fővárosi Nyomozó Ügyészség az akciót a TEK közreműködésével hajtotta végre.

A főpolgármester megint szorult helyzetbe került, válaszadás helyett inkább (ismét) elmenekült Karácsony Gergely, amikor szerdán az Origo riportere állítólagos nyelvvizsgájáról kérdezte.

Az Origo riportere, Körmendi Gábor az eseményen több kérdést is feltett a főpolgármesternek, így többek között a középfokú angolnyelv-vizsgájával kapcsolatos álláspontjára is kíváncsi volt. Mint ismert, a májusi Economist-interjút követően kiderült, nem tud angolul, és a nemzetközi találkozóin rendre tolmács segítségét veszi igénybe.

Az addig még – igaz, szerencsétlenkedve – válaszolgató

Karácsony Gergely hátat fordított, és válaszadás helyett inkább Baranyival kezdett beszélgetni, elmenekült a számára kellemetlen kérdés elől.
A baloldal ismét bebizonyította, hogy képmutatásból jeles. Fenyegetések, szidalmak – ezt járt azoknak a művészeknek, akik bátorkodtak részt venni az őszödi beszéd kiszivárogtatásáról és a 2006-os eseményekről szóló, Elk*rtuk című film elkészítésében. A 888.hu megkereste a baloldali pártokat az üggyel kapcsolatban,
hogy megtudjuk, elítélik-e ezeket a megnyilvánulásokat, azonban a megkérdezettek a hallgatás stratégiáját választották.
Kálomista az Origónak elmondta, hogy nehéz volt szereplőket válogatni, a casting után ugyanis nagyon sok helyről kaptak támadásokat a szakmából. Producerek, rendezők kezdettől fogva szidták a filmet, annak alkotóit.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére