Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

7:59 – Ezek voltak a mai nap legfontosabb hírei

888.hu

2020.06.08. 19:59

Lyukra futott az MSZP, gyerekeknek nyomják az antirasszista propagandát, a „romagyűlölők” meglincselésére biztat a magyarországi Antifa.

Nagyot akart durrantani az MSZP, azonban hatalmas pofára esés lett belőle, ráadásul ismét világossá vált, hogy mindent megtesz a baloldal azért, hogy a hazugságaikkal, ferdítéseikkel pánikot keltsen. N. Athina az MSZP-s Korózs Lajos által készített videóban azt állította, hogy 10 hazaküldött betegből 9 meghalt. Hamar kiderült, hogy a „főállásban mentőtiszt”-ként bemutatott nő nem szerepel sem az Országos Mentőszolgálat, sem a magyar egészségügyi szakdolgozók nyilvántartásában.

Ultragáz: semmi köze az OMSZ-hez az MSZP videójában nyilatkozó mentősnek

Felháborodást váltott ki az OMSZ-dolgozók közt egy internetre feltöltött videó, melyben egy „főállásban mentőtiszt„-ként bemutatott nő nyilatkozott az általa ellátott betegekről az Országos Mentőszolgálat székháza és mentőautói előtt forgatott képsorokon. Az állítása szerint „43 éve mentősként dolgozó” N. Athinát furcsa módon egyetlen megkérdezett mentős sem ismeri és nem szerepel sem az Országos Mentőszolgálat, sem a [...]

Már a gyerekeket is elkezdték érzékenyíteni.

A CBS amerikai tévétársaság csatornái – köztük a kisgyermekeknek szóló Nickelodeon is – egyszerre sötétültek el 8 perc 46 másodpercre, hogy így tisztelegjenek a rendőri intézkedés közben elhunyt George Floyd előtt, amely nyomán azóta is lángokban áll Amerika. A szülők kiakadtak a durvára sikeredett „érzékenyítésen”.

Nagyot mentek ma a magyar Antifák.

A magyarországi antifasiszták egyik prominens Facebook-oldala, a No Pasarán az egyik legújabb videójuk leírásában például a „romagyűlölők” meglincselésére szólított fel. De az Antifainfo Budapest sem akart lemaradni. Ezen a Facebook-oldalán az amerikai fosztogatásokat próbálták megmagyarázni.

A „romagyűlölők„ meglincselésére biztat a magyarországi Antifa | VIDEÓ

Sajnos az Egyesült Államokban randalírozó, nemsokára hivatalosan is terrorszervezetnek minősülő Antifa mozgalom hazánkban is erősödik. A Deák téri kettős gyilkosság után – a cigányokkal karöltve – a közösségi médiát árasztották el magyargyűlölő megjegyzésekkel, melyeket a Facebook érdekes módon nem talált ellentétesnek a közösségi alapelveivel. A magyarországi antifasiszták egyik prominens Facebook-oldala, a No Pasarán azóta is [...]

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére