Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

7:59 – Ezek a nap legfontosabb hírei

888.hu

2020.05.14. 19:59

Közzétették Varga Judit beszédét, amit az Európai Parlamentben mondott volna el, ha hagyják neki, hétfőtől feloldják a Pest megyét érintő korlátozásokat és újabb megdöbbentő részletek derültek ki a Pesti úton uralkodó körülményekről.

Folytatódott Magyarország ellen a boszorkányüldözés az Európai Parlamentben, ráadásul Varga Judit nem kapott lehetőséget, hogy megvédje hazánk álláspontját. Az igazságügyi miniszter szerint ez mindent elmond az Európai Parlament koncepciós eljárásáról: a baloldali pártok az ítéletet megírták, a védőbeszédre már nem voltak kíváncsiak. Mi azonban elolvashatjuk a letiltott beszédet, ugyanis Orbán Viktor miniszterelnök közzétette a Facebook-oldalán.

Orbán Viktor: Így harcol egy magyar amazon

Az Európai Parlament betiltotta Varga Judit igazságügyi miniszter beszédét, amit a magyar emberek és Magyarország védelmében mondott volna el. Varga Judit szerint ez mindent elmond az Európai Parlament koncepciós eljárásáról: a baloldali pártok az ítéletet megírták, a védőbeszédre már nem voltak kíváncsiak. Orbán Viktor és a miniszter asszony a betiltott beszédet Facebookon tette közzé.

A mai Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter közölte: hétfőtől feloldják a Pest megyét érintő korlátozásokat, így ott már a vidéken korábban bevezetett szabályok lesznek érvényesek. A budapestiektől azonban még türelmet kért.

Közben újabb részletek derültek ki a Pesti úti idősotthonban uralkodó állapotokról. Az egyik elhunyt hozzátartozója arról nyilatkozott, hogy édesanyját indokolatlanul tömték pszichiátriai gyógyszerekkel, csak hogy ne kelljen törődni vele.

Begyógyszerezték a Pesti úti idősotthon lakóját, csak hogy ne kelljen törődni vele

A Ripostnak nyilatkozó Csüri Krisztián szerint édesanyját indokolatlanul tömték pszichiátriai gyógyszerekkel, csak hogy ne kelljen törődni vele. A férfi egy 2017-es kórházi jelentésben bizonyította, hogy édesanyja, Julika nem szorult rá ezekre a gyógyszerekre, nem szenvedett demenciában, és nem volt érelmeszesedése sem. A férfi állítja: ezután sem állított fel hivatalosan egyetlen orvos sem ilyen diagnózist Julika [...]

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére