Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

7:59 – A nap legfontosabb hírei

888.hu

2021.03.07. 19:59

Napi összefoglaló.

A magyar miniszterelnök a közösségi oldalára feltöltött videójában ezúttal az újraindításról szóló konzultáció kitöltésére biztat mindenkit.

A konzultációban arra keresnek választ, hogy a nyitás hány lépésben, hány fokozatban történjen meg, valamint a védettségi igazolványhoz milyen kedvezményeket kapcsoljanak.

A magyar miniszterelnök a közösségi oldalára feltöltött korábbi videójában elmondta, hogy milyen fontosabb segítségeket nyújtanak azoknak a szolgáltatásoknak, amelyek az elkövetkező hetekben szünetelni fognak.

A Magyar Nemzet újabb részletet hozott nyilvánosságra a kispesti hangfelvételekből, melyben Lackner Csaba többek között betekintést nyújt a bulizási szokásaiba, valamint mesél Gajda Péter polgármester korábbi fotósáról, az MSZP és a DK hajdúböszörményi polgármester-jelöltjéről, Erdős Lászlóról is.

A képviselő elmondta, hogy Erdős abból élt, hogy az önkormányzatnak fotózott, ám utalt arra is, hogy a fizetés mellett más haszna is származhatott a munkájából. „Az önkormányzattól kapott önkormányzati lakást” – mondja Lackner, aki ezután Erdős állítólagos botrányairól mesélt, amelyek egy magánéleti törés miatt pattantak ki. „Majd utána annyira részeg lett ez a gyerek, hogy rajtakapták egy k*rvával valahol benn a belvárosban rendőrök, és volt belőle egy ügye” – mondta.

Számos osztrák állampolgársággal rendelkező személy fordult olyan kérdéssel Magyarország Bécsi Nagykövetségéhez, hogy megkaphatják-e ők is az orosz vakcinát, ahol azonban nemleges választ kellett adniuk.

A bécsi nagykövetség azt a tájékoztatást írta a közösségi oldalán, hogy az oltóanyagok korlátozott rendelkezésre állása miatt csak magyar állampolgárok részesülhetnek a koronavírus elleni orosz védőoltásban Magyarországon.

Nem a leghitelesebb szereppel ruházta fel főnöke, a szemkilövető Gyurcsány Ferenc. Leginkább a „hatmilliós Jakab” jelző illik rá....

Havonta megközelítőleg 6,2 millió forintnyi tiszteletdíj és juttatás jár Jakab Péternek - írta meg az Origo. A Jobbik elnöke előtt az átlagember számára elképzelhetetlen távlatok nyíltak, hiszen többmilliós fizetése mellett sofőr furikázza, luxusirodát és a főváros elitnegyedeiben elhelyezkedő lakást bérelhet, de akár milliókat szánhat bizalmasainak kifizetésére. Mint ismert, a baloldali politikus a napokban parizerrel, piros arannyal és paprikás krumplival próbált kampányolni.

A járvány elleni védekezést akadályozó ellenzék vezére már olyan blődségekkel operál, amiket némi valós információhoz jutva, se perc alatt cáfolni lehet.

A New York Times szerint pedig a világ 13. legjobb átoltottsági mutatóval rendelkező ország vagyunk.

Az Origo beszámolt: Magyarország az átoltottság tekintetében a második helyen áll az Európai Unióban. Az itthon beoltottak aránya egyébként másfélszerese az uniós átlagnak. Megelőzzük az osztrákokat, a németeket vagy a franciákat is. A magyar átoltottsági arány 9,72%, az uniós átlag csak 6,12%. A magyar kormány fontos stratégiája a – nyugodtan nevezhetjük így – vakcinaháborúban a több lábon állás: ahogy a nemzetközi összehasonlítás is mutatja, a következetes taktika meghozta az eredményt.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére