Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

7:59 – A nap legfontosabb hírei

888.hu

2020.08.10. 19:59

Orbán Viktor beszámolt az Országgyűlésnek az uniós csúcsra adott mandátum teljesítéséről; Donáth Anna olyat tett, ami bizton nem tetszik Gyurcsánynak; merényleteket tervez az Antifa Németországban.

Az Országgyűlés elnökének, Kövér Lászlónak címzett részletes levélben számolt be Orbán Viktor miniszterelnök az Európai Tanács júliusi ülésére kapott ötpontos parlamenti mandátum teljesítéséről, eszerint az első két célkitűzést teljesítette; a hetes cikkely szerinti eljárás lezárásának sincs akadálya; fontos lépéseket sikerült tenni a pénzügyi források politikai feltételekhez kötésének kizárása ügyében. A pártok és a civilnek álcázott politikai szervezetek támogatásának megszüntetése ügyében viszont egyelőre nem ért célt Magyarország.

Orbán Viktor beszámolt az Országgyűlésnek az uniós csúcsra adott mandátum teljesítéséről

Az Országgyűlés elnökének, Kövér Lászlónak címzett részletes levélben számolt be Orbán Viktor miniszterelnök az Európai Tanács júliusi ülésére kapott ötpontos parlamenti mandátum teljesítéséről, eszerint az első két célkitűzést teljesítette; a hetes cikkely szerinti eljárás lezárásának sincs akadálya; fontos lépéseket sikerült tenni a pénzügyi források politikai feltételekhez kötésének kizárása ügyében, azonban a pártok és a civilnek álcázott politikai szervezetek támogatásának megszüntetése ügyében egyelőre nem ért célt Magyarország – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke hétfőn.

A momentumos Donáth Anna hétfői Facebook-posztjában Európa utolsó diktátorának nevezte a vasárnap újraválasztott fehérorosz elnököt, Aljakszandr Rihoravics Lukasenkát. Az EP-képviselő szerint tehát – kizárásos alapon – Orbán Viktor nem diktátor. De vajon mit szól ehhez Gyurcsány Ferenc?

Hoppá: Donáth Anna szerint Orbán Viktor nem diktátor

Az elmúlt tíz évben már megszokhattuk, hogy a magyarországi baloldal egyes politikusai rendszeresen diktatúrát kiáltanak, diktátornak nevezik Orbán Viktort. Természetesen ebben a „sportban„ is Gyurcsány Ferenc és pártja jár az élen, a szemkilövető exminiszterelnök szinte minden héten elmondja, hogy hazánkban megszűnt a demokrácia. A magyarországi baloldal azonban még ebben a kérdésben is megosztott, legalábbis erre [...]

Úgy tűnik, hogy a német antifasisztáknak nagyon tetszik, amit Amerikában csinálnak a cimboráik. A német biztonsági szervek legújabb jelentése szerint az Antifa mozgalom tagjai erőszakos támadásokat terveznek a rendőrség, valamint a politikai ellenfeleik ellen. A potenciális veszélyt fokozza, hogy a német Antifa „elit alakulatát” állítólag a Kurd Népvédelmi Egységek (YPG) nevű szélsőbaloldali terrorszervezet képezte ki Észak-Szíriában.

Merényleteket tervez az Antifa Németországban

A német biztonsági szervek legújabb jelentése szerint az Antifa mozgalom tagjai erőszakos támadásokat terveznek a rendőrség, valamint a politikai ellenfeleik ellen – közölte a focus.de. A Szövetségi Bűnügyi Hivatal (Bundeskriminalamt) és a Szövetségi Alkotmányvédelmi Hivatal (Bundesamt für Verfassungsschutz) közös riportja kitér a Németországban egyre erősödő szélsőbaloldali erőszakra, az Antifa mellett további 50 szervezetet említve.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére