Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

5. Orbán-kormány; miért nem működik az embargó?

888.hu

2022.05.24. 19:59

A nap legfontosabb hírei egy helyen.

 

Ma a jobboldali politika is nagyon aktív volt, hiszen megalakult az 5. Orbán-kormány, illetve az Alaptörvény-módosításának köszönhetően a háborús vészhelyzetet is kihirdették.

A baloldalon ez idő alatt sikeresen tönkre vágnák a magyar gazdaságot, míg Jakabék kihirdették a májusi tézist, ami így szól:

Addig nem szállunk le a témáról, amíg a Fidesz nem lép. Követeljük az áfa elengedését, és törvényi garanciáját annak is, hogy a kereskedők kötelesek legyenek az ebből fakadó kedvezményt átengedni a vásárlóknak.”

 

Ezek után egy kicsit tekintsünk ki Európába is, hiszen újabb vezető politikus szólalt meg Ukrajna Európai uniós csatlakozásával kapcsolatban.

Emellett pedig az oroszellenes diszkrimináció is dübörög az EU-ban , hiszen nem is olyan régen attól volt hangos az internet, hogy több zenei fesztivál is – egyebek mellett a detroiti Movement zenei fesztivál és a hágai The Crave is – visszamondta a népszerű orosz DJ, Nina Kraviz fellépéseit.

 

 

De nem csak diszkriminációban erős Európa, már jó előre a majomhimlőre is fel akarnak nagyon készül, miközben a hozzáértők szerint annyira nem súlyos a himlő, mint a Covid volt.

 

 

Arról is érdemes szót ejteni, hogy vajon miért is nem működnek a szankciók és az embargók?

Utolsó hírként pedig emlékezünk meg egy kicsit a hétvégén tartott CPAC-ről, erről hosszabban Bohár Dani írt a 888.hu-oldalán.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére