Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

2022 a béremelések éve lesz, a vízilabda-válogatottról készül dokumentum film

888.hu

2021.12.27. 20:00

Az egészségügy mellett a szociális és a kulturális szférában szintén komoly béremelésre lehet számítani 2022-ben. A vízilabda-válogatottról készülő dokumentum film rendezőjével és producerével beszélgettünk. Elhunyt Damu Roland.
Kásler Miklós az egészségügyben zajló bérfejlesztésről szólva kiemelte, hogy
a folyamat egy több évig tartó program első állomása, hiszen az orvosok fizetése 2023-ra átlagosan két és félszeresére emelkedik majd.

Az egészségügyi szakdolgozók január elsejétől 21 százalékos béremelésre számíthatnak, ami azt jelenti, hogy a jövőre befejeződő négylépcsős béremelésnek köszönhetően a szakdolgozói alapbérek összesen 72 százalékkal növekedtek a 2018-as illetményhez viszonyítva.

 

A látványos elemeket egyelőre nélkülözve, de jól haladnak a zsinórban három olimpiai bajnokságot nyert magyar vízilabda-válogatottról szóló dokumentumfilm munkálatai. Az alkotás az 1997 és 2008 közötti időszakot, a pólós aranycsapat sikereit, s persze kudarcait hozza közel a nézőhöz. A Nemzeti Filmintézet támogatásával készülő film rendezőjével és egyben producerével, Zákonyi S. Tamással beszélgettünk. A teljes interjút itt elérheti.

December 27-ére virradó éjjel, 47 évesen meghalt a súlyos állapotban, a hónap első felében kórházba került Damu Roland színész – írta meg a Blikk hétfőn. Damu Roland a harmadik oltás tervezett felvétele előtt, koronavírus-fertőzés következtében került az intenzív osztályra. Maga hívott mentőt, mert a köhögéstől már levegőt sem kapott.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére