Téli piknikkel vár az etyeki gasztrosétány
2019.01.19. 09:16
Rókusfalvy Pál, a szombati rendezvény főszervezője a Kossuth Rádióban elmondta: az etyeki piknik különlegessége, hogy a látogatók nemcsak helyi finomságokat kóstolhatnak, hanem a termelőkkel megismerkedve nyitott műhelyeken tanulhatják meg a recepteket.
A szombati programon a Gingalló csokoládéműhely is bemutatót tart, ahol a forró csokitól a csokinyalókáig számos finomságok megízlelhetnek majd az érdeklődők"
– fűzte hozzá.
A program összeállításánál az egész családra gondoltak, míg a szülők a borkészítés fortélyaival ismerkednek vagy a kézművesvásárt fedezik fel, addig a legkisebbek fűtött termekben nézhetnek majd filmeket.
A gasztrosétányon nemcsak a délvidéki ízvilág szerint elkészített disznótoros étkekkel, hanem sváb és erdélyi finomságokkal, hagyományos magyar újévi ételekkel is várják az érdeklődőket"
– tette hozzá Rókusfalvy Pál.
Külön kiemelték, hogy a rendezvény kiskedvenc-barát. Így a kikapcsolódni vágyók háziállataikkal is érkezhetnek.