Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Szavazza meg az év legsza888rabb filmjét!

888.hu

2016.01.13. 10:18

A verseny rettentõ szoros, mindegyik versenyzõ elképesztõen erõs a maga módján.

A szerencsések közé egyéb remekművek mellett többek között A szürke ötven árnyalata című erotikus (haha) szuperprodukció és a Pixel című vígjáték is bekerült. A szerencsés pedig megkapja az év legpocsékabb filmjéért járó Arany Málna-díjat.

Nézzük tehát bele a trailerekbe. Íme A szürke ötven árnyalatának az előzetese, ami már önmagában egy akkora sza888r, hogy annál sza88abb nincs is. Akit a barátnője annak idején elcipelt a moziba, és végignézette vele ezt a szörnyűséget, az tudja, miről beszélek. 

A Pixel című műremeket egyelőre nem volt szerencsénk látni, de az, hogy Adam Sandler játszik benne, már sokat elmond a filmről. 

A legrosszabb filmek mezőnyében A Fantasztikus Négyes című szuperhősmozi, a Wachowski testvérek Jupiter felemelkedése című sci-fije, és A pláza ásza Vegasban című komédia is helyet kapott.

Johnny Depp a Mortdecai című komédiában nyújtott játékáért, Jamie Dornan A szürke ötven árnyalatáért, Kevin James A pláza ásza Vegasban, Adam Sandler A cipőbűvölő és a Pixel, Channing Tatum pedig a Jupiter felemelkedése sztárjaként jogosult a legrosszabb színész címére.

A színésznők közül Katherine Heigl (Otthon, édes pokol), Dakota Johnson (A szürke ötven árnyalata), Mila Kunis (Jupiter felemelkedése), Jennifer Lopez (A szomszéd fiú) és Gwyneth Paltrow (Mortdecai) lett az Arany Málna-díj jelöltje.

A Mortdecai tehát - bár összesítésben az áhított kitüntetésről lemaradt - , de azért a főszereplők szintjén hozta a formáját. 

A legrémesebb rendezők közé sorolták Andy Fickmant A pláza ásza Vegasban című munkájáért, Tom Sixet a Human Centipede 3 című horrorfilmért, Sam Taylor-Johnsont A szürke ötven árnyalatáért, Josh Tranket A Fantasztikus Négyesért, valamint Andy és Lana Wachowskit a Jupiter felemelkedéséért. Ebben a kategóriában - bár a hármas emberi százlábú is nagyon ott van - minden jel arra utal, hogy a többieknek esélyük sincs beérni Sam Taylor-Johnsont.

Az Arany Málna-díjakat 36. alkalommal adják át február 27-én, az Oscar-gála előestéjén. Ahogy az alábbi ábrán is látható, mi már nagyon izgulunk.

A "győztesekről" az 1980-óta adományozott díj 47 amerikai államban és 21 más országban élő 900 szavazója dönt.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére