Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nemzetközi sikert aratott a Honfoglaló

Forisek Ádám

2018.05.09. 08:48

A népszerû kvízjáték televíziós változata Magyarország határain túl is hódít.

Az egyik legnagyobb francia produkciós cég megvette a Duna Televízió műsorán futó kvízjáték televíziós változatának jogait, írja a Híradó.

A Honfoglaló a Duna Televízión vetített magyar fejlesztésű kvízjáték, melynek nemzetközi sikerét jelzi, hogy a gyártócég, a Show & Game szerződést írt alá az egyik legnagyobb francia produkciós céggel. Az Adventure Line Productions (ALP) megvásárolta a Honfoglaló gyártási és terjesztési jogait Franciaországra és a francia nyelvű környező területekre (Belgium, Svájc, Andorra francia területei), illetve a francia nyelvű afrikai államokra is.

A Banijay Grouphoz tartozó ALP a tervek szerint a műsort a francia közszolgálati csatornáknak fogja gyártani és azokon kívánja bemutatni.

A szerződésben érintett megállapodáson felül további tárgyalások folynak a Honfoglaló nemzetközi terjesztéséről és a formátum további országokba történő értékesítéséről is.

A Honfoglaló című műsorról korábban igen negatív kritikák láttak napvilágot – például az Indexhez tartozó Comment blogon, valamint a Magyar Nemzetben, – amelyekben azt kifogásolták, hogy a műsor "nem tartalmaz semmiféle innovációt" és "csúfosan leszerepelt". A Comment blog kritikáját nem igazán támasztja alá a jelenlegi hír, a Magyar Nemzetéről pedig mindent elmond az, hogy azóta már megszűnt a lap.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére