Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Náci idõket idéz a szülõk átnevezése

Horváth Zsófia

2019.02.15. 10:28

Az anya és az apa megszólítás helyett számoznák a szülõket a franciák - mindezt az egyenlõség nevében.

A Macron Franciaországában elfogadott új jogszabály szerint már nem hívhatják anyának és apának a szülőket, helyette a semleges „szülő 1” és „szülő 2” megnevezéseket kell használni. Mindezt az egyenlőség nevében, hogy kevesebb diszkrimináció érje a gyereket nevelő azonos nemű párokat. Bár a logika eleve megbukik már a küszöbben, hiszen az azonos nemű pároknál két apa vagy két anya van, de közben még határozottan káros is.

Amikor egy pár gyermeket vállal, nem csak a gyerekük születik meg. Ilyenkor megszületik az édesanya és az édesapa is, az első együtt töltött hetekben pedig megszületik a család. Az anyaság és apaság szilárd identitások, az új szerep megéléséhez pedig nem mindegy, milyen megnevezést kapunk. Ha elveszik a szülőktől az apai és anyai megnevezést, ettől az identitásuktól fosztják meg őket. Ezzel pedig a család intézményét is instabillá tehetik. Arról nem is beszélve, hogy a gyereket mennyire zavarják össze ezekkel a megnevezésekkel, vagy milyen érzelmi károkat okoznak neki azzal, hogy az egyébként érzelmi tartalommal is bíró anya és apa megnevezés helyett egy teljesen semlegeset kell használnia.

Nemcsak káros ez az új szabály, de sötét időket is idéz.

A második világháború idején a nácik is elvették a zsidók neveit és egy számsort adtak cserébe.

Ezzel megfosztották őket emberi méltóságuktól és egyben identitásuktól is. A franciák most ugyanezt teszik a semleges, számozott szülő címkékkel.

Szerencsére itthon nem kell félnünk attól, hogy a családunkat ilyen, liberálisok által generált veszélyek fenyegetnék, hiszen a családokat védi az alkotmány. Sőt, az új hétpontos családvédelmi akcióterv az eddigieknél is jobban védi és segíti a családokat.

Amit az akcióterv biztosan állít: a gyerek érték, aki pedig gyermeket vállal, azt segíteni kell.

Aki nem ért velük egyet, ennek ellenkezőjét képviseli.

A francia példa pedig egyértelműen mutatja, milyen sötét irányba mutat az, ha nem a család a legfontosabb.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére