Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Na, ugye

Horváth József György

2016.03.24. 09:38

Igazából nem okozna nehézséget, ám örömöt sem, ha most kárörvendenénk, hogy nekünk volt igazunk...

Hogy Orbánnak volt igaza... Hogy azoknak volt igazuk, akiket „gyűlöletkeltőnek”, „rasszistának”, miegymásnak bélyegeztek a liberálisok...

A kárörvendés azért sem helyénvaló, mert nincs minek örülni.

A brüsszeli egy tragédia, nem az első, és feltételezhetően nem is az utolsó. Kárörvendés helyett ezért inkább haragszunk. Fuldokló, keserű harag ez, mert a dühöngésen már nagyjából túljutottunk.

Azonosították a brüsszeli harmadik merénylőt is, Najim Laachraouit. Az illető már kapott 2010-ben 9 év börtönbüntetést, vagyis nem a „kicsit sem gyanús” kategóriát képviseli. Ráadásul még csak nem is piti bűnözőként kezdte, mint a radikalizálódott iszlamisták jelentős része. Állítólag köze volt egy merénylethez, és 2013-ban kiruccant Szíriába is, hogy aztán fütyörészve csatangoljon végig Európán. Szép lassan kiderül, hogy majd az összes merénylő a mostani menekültáradattal érkezett. Pedig hónapokig hallgattuk a minket rasszizmussal vádoló liberálisoktól, hogy a bevándorlásnak semmi köze a terrorizmushoz. Sőt, most is ezt kell hallgatnunk. Kicsit sem zavarja őket a valóság, és akkor sem lennének hajlandóak tudomást venni róla, ha ordas nagy pofonnal jelzi a jelenlétét.

Igazán megható visszanézni azt, ami a Keletinél történt. A szociálisan érzékeny ballibek és emberi jogi harcosok segítőkezet nyújtottak a merénylőknek – és még ki tudja, hány készenlétben várakozó merénylőnek simogatták a pociját. Ha egy dzsihádistának lenne humorérzéke, akkor Salah Abeslam vagy Najim Laachraoui közleményben köszönné meg a Magyar Telekomnak az ingyen wifit, hiszen a közreműködésük nélkül az akció nem jöhetett volna létre, valamint a migszolosoknak azt, hogy kenegették a kenyeret. Kényesen ügyelve persze arra, nehogy sertés májkrémet kapjanak – hiszen tisztátalan állattal a belében a dzsihádista nem túl jól robbantani! A merénylőknek tehát kiváló ellátásban volt részük, hála a Soros-hálózat emberi jogi gyalogjainak, meg akik még hozzájuk csapódtak, hogy készíthessenek szelfit a szociális érzékenységükről a Facebookra.

Itt a vége, gyerekek.

A dzsihád-segítő mozgalomhoz vezető út hülyeséggel van kikövezve, de ez nem mentség. A sorozatos merényletek után nem etetitek meg senkivel, hogy embertelen lezárni a határokat. Hogy ingyen wifi kell a terroristáknak. Hogy a magyar állam dolga lenne tömegesen ellátni azokat, akik merényleteket terveznek Európa ellen. Akik háborút hirdettek ellenünk, többször is. Azoknak segítetek, akik háborúznak ellenünk. Nem rossz szándékból teszitek, hanem ostobaságból. Nem tudtátok (most már azért ideje lenne tudni is), de teszitek. És az utóbbi számít.

És ha már itt tartunk, elég volt abból a hippi dumából is, hogy az a terroristák célja, hogy mi gyűlöljük őket. A terroristák célja konkrétan a kinyiffantásunk, és magasról tesznek arra, ha mi közben virágokat dobálunk nekik. Sőt, még mulatnak is a sületlenségünkön, joggal. Egy háborúban, pláne egy ilyen ellenséggel szemben, egyetlen szabály van: védjük magunkat, ahogy csak tudjuk. Nincsenek kifogások, és nincsenek nagylelkű gesztusok az ellenséggel szemben. Az ő szemükben velünk szemben nincs irgalom, nincs becsület, nincs erkölcs, nincs lovagiasság. Az ellenségünk könyörtelen. Nekünk nem kell könyörtelennek lennünk, de ostobának sem. És, ahogy a mi könyvünk mondja: legyünk ravaszak, mint a kígyók.

És főleg: legyünk határozottak, és ismerjük fel az ellenségben az ellenséget.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére