Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Index - Ti vagytok a királyok a grundon

Sümeghi Lóránt

2016.03.25. 10:58

Azt ismered, hogy az Index saját csodafegyverével döntené meg a rendszert?

Azt ismered, hogy az Index saját csodafegyverével döntené meg a rendszert?

Úgy hívják Spirk. Spirk a takony újságírást gyakorolja. Amihez hozzányúl, ahhoz többnyire az olvasó már nem akar. Õ a rajzszög a seggben. Szálka a bőr alatt.

Spirk, aki szinte kizárólag a kormány tagjaival és azok közvetlen környezetével foglalkozik, vagy ahogy a politikában mondják, „rájuk van állítva”, tegnap nagyot villantott.

Meglepetésre nem a híres, neve elhallgatását kérő, kormányközeli forrást, az ürgebőrbe bújtatott békaembert kapta elő, hanem egy láthatóan illegális úton megszerzett doksit. A Nézőpont közvélemény-kutató privát dokumentumát.

Az ügyön sokan átsiklottak, mert hát honnan tudná a kedves olvasó, hogy egy kutatási jelentés kinek a tulajdona. Hát ez speciel a Nézőpont saját terméke és tulajdona volt.

Más lenne a helyzet a közpénzből készített, a hazai infotörvény mentén kiperelhető dokumentum esetén. Így viszont a szitu olyan, mintha az ember csak úgy feltenné a netre a Coca Cola cég tulajdonában lévő piacelemzést. Hadd ismerje meg a konkurencia is. Legyen jó napja a többi gyártónak.

Mi lenne, ha azt is elmesélnéd a nyilvánosságnak Spirk, hogyan jutottál hozzá egy privát tulajdonú dokumentumhoz? Valaki feltört egy email fiókot? Vagy egy autó hátsó üléséről felkapott egy mappát? Hogyan? A nyuszi hozta?

Ezt azért tisztázni kellene nem?

Szerencsére, az egyre inkább forradalmi bozótharcba bonyolódó Indexen ma már bármit lehet. Nektek nem kell betartani semmilyen szabályt. Ti lettetek a kivétel. A szabályokat amúgy is a NER erölteti rá a szabad világra. Akkor meg minek.

Mi lenne, ha nem lennétek ilyen sóher p888csök és lopott anyag helyett csinálnátok saját közvélemény-kutatást, olyan témában, amiben csak akartok? Hm?

Vagy spórolni kell? Félre kell tenni a forradalomra?

Persze így is ti vagytok a fika újságírás faszagyerekei. Ti vagytok a királyok a grundon.

Mi drukkolunk nektek.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére